Άνοιξαν οι παραγγελίες τoυ νέου FIAT 124 Spider στην ελληνική αγορά!

Με την αιγλη απο τις σημαντικες επιτυχιες του παρελθοντος να αποτελουν για αυτο πολυτιμη παρακαταθηκη, το νεο FIAT 124 Spider, ξεκινα στις 15 Απριλιου την πολλα υποσχομενη παρουσια του στην ελληνικη αγορα, στοχευοντας να προσφερει στο ελληνικο κοινο την απολυτη ιταλικη roadster εμπειρια, συνδυαζοντας με τροπο μοναδικο την τεχνολογια αιχμης, την ασφαλεια και το απαραμιλλο ιταλικο στυλ.


Σχεδον 50 χρονια μετα απο την κυκλοφορια του πρωτου μοντελου, το νεο εμβληματικο μοντελο της FIAT, θα ειναι διαθεσιμο σε δυο διαφορετικες εκδοσεις, τις 124 Spider και Luxury, και σε 8 μοναδικα χρωματα. Η τιμη για το νεο FΙΑΤ 124 στην εκδοση 124 Spider ξεκινα απο τις 31.000 ευρω, ενω για την πιο πλουσια εκδοση Luxury απο τις 33.000 ευρω. Και στις δυο εκδοσεις, το FΙΑΤ 124 χρησιμοποιει ενα τετρακυλινδρο turbo MultiAir 1.4 lt κινητηρα, ο οποιος για πρωτη φορα τοποθετειται σε οχημα με πισω κινηση. Η «καρδια» του ιταλικου roadster αποδιδει 140hp και 240Nm ροπης, ενω η μεταδοση γινεται μεσω ενος 6ταχυτου μηχανικου κιβωτιου ταχυτητων.


Σχεδιασμενο στο Centro Stile στο Τορινο και με τα στοιχεια απο το πρωτοτυπο 1966 Spider-ευρεως θεωρειται ως ενα απο τα ομορφοτερα Fiat ολων των εποχων-να ειναι παραπανω απο εμφανη, το νεο μοντελο της FIAT εξασφαλιζει απολυτη σταθεροτητα στις στροφες και στο φρεναρισμα, λογω του ειδικα σχεδιασμενου συστηματος αναρτησεων με διαταξη διπλων ψαλιδιων εμπρος και πολλαπλων συνδεσμων πισω. Σε αυτη την κατευθυνση, βοηθα και το τιμονι, το οποιο ειναι εξαιρετικα ελαφρυ και με αμεση αποκριση, λογω της ηλεκτρικης του υποβοηθησης.


Το εσωτερικο του FIAT 124, σχεδιασμενο με εμφαση στην ποιοτητα και την εργονομια, ενισχυει την οδηγικη απολαυση, ενω η οροφη soft-top, που  μετακινειται ευκολα και με ελαχιστη προσπαθεια, σε συνδυασμο με τη μονωση της καμπινας απο τους εξωτερικους θορυβους και τους κραδασμους, μετατρεπουν την open-air οδηγηση του Fiat 124 Spider σε μια μοναδικη εμπειρια.


Το συμπαγες αμαξωμα του ολοκαινουργιου μοντελου της FIAT συνδυαζει μοναδικα την σταθεροτητα με το χαμηλο βαρος, ενω διατιθεται με ενισχυμενα στοιχεια ασφαλειας και προστασιας, περιλαμβανομενης της κινησης των προβολεων και της καμερας οπισθοπορειας. Επιπλεον, το FΙΑΤ 124 Spider περιλαμβανει ενα ευρος απο τεχνολογικα χαρακτηριστικα που ενισχυουν την αισθηση της ανεσης, οπως την 7 ιντσων multimedia οθονη, Bluetooth λειτουργια, θερμαινομενα καθισματα κ.α., ενω το ηχοσυστημα Bose, με εννεα ηχεια, προσφερει ηχο υψηλης ποιοτητας, ακομα και με την οροφη κατεβασμενη.
Πιστο στο στυλ και τις αξιες της FIAT, το νεο FIAT 124 παρεχει μια μοναδικη οδηγικη εμπειρια καθως στο συνολο τους, η αναρτηση, το συστημα διευθυνσης, το ελαφρυ αμαξωμα, η ισοβαρης κατανομη του ογκου και ο turbo κινητηρας συνδυαζονται με απαραμιλλη αρμονια.



Τα πρωτα Fiat 124 Spider στην Ελληνικη αγορα, προκειται να ειναι διαθεσιμα και να κοσμησουν τις εκθεσεις του επισημου δικτυου τον Σεπτεμβριο του 2016, οπου αναμενεται και το επισημο λανσαρισμα.


Το μοντελο θα διατιθεται σε δυο επιπεδα εξοπλισμου. Η αρχικη εκδοση 124 Spider περιλαμβανει στο βασικο εξοπλισμο, 4 αεροσακους, air condition, MP3 radio με θυρα USB, δερματινο τιμονι, cruise control, 16” ζαντες αλουμινιου, start button κ.α. Η πιο πλουσια εκδοση Luxury περιλαμβανει στο βασικο εξοπλισμο 17” ζαντες αλουμινιου, δερματινα καθισματα, αναβαθμισμενες λεπτομερειες στο ταμπλο, ασημι αποχρωση σε roll-bar και πλαισιο παρμπριζ, επιχρωμιωμενη διπλη αποληξη εξατμισης, προβολεις ομιχλης και αυτοματο κλιματισμο.


Δες τα τεχνικα χαρακτηριστικα του νεου 124 Spider και διαμορφωσε το δικο σου πατωντας εδω

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!