Η Renault παρήγαγε 3,3 εκ. κινητήρες το 2015!

Εχοντας πραγματοποιησει μιαν εξαιρετικα επιτυχημενη πορεια το 2015, η Renault εσπασε ακομα ενα ρεκορ την προηγουμενη χρονια, παραγοντας 3,3 εκ. κινητηρες.

Χαρη στην πολυετη και επιτυχημενη εμπλοκη της στην κορυφαια μορφη μηχανοκινητου αθλητισμου, τη Φορμουλα 1, η Renault εχει αναπτυξει πρωτοποριακες τεχνολογιες οι οποιες της επετρεψαν να δημιουργησει μια σειρα απο τους πιο επιτυχημενους κινητηρες στο χωρο της αυτοκινητοβιομηχανιας. Η Renault ειναι απο τους πρωτους κατασκευαστες που εφαρμοσαν τη φιλοσοφια του downsizing, τους προηγμενους στροβυλοσυμπιεστες και τα εξελιγμενα συστηματα ανακτησης ενεργειας, δημιουργωντας κινητηρια συνολα βενζινης και Diesel που ξεχωριζουν για την αποδοση, την αξιοπιστια, την οικονομια καυσιμου και τις χαμηλες εκπομπες ρυπων. Με αιχμη του δορατος τους υπερτροφοδοτουμενους κινητηρες βενζινης TCe και τους επισης υπερτροφοδοτουμενους κινητηρες Diesel dCi, η Renault βρισκεται σταθερα στην πρωτη γραμμη των εξελιξεων.

Η αναγνωρισμενη αξια των κινητηρων της Renault τοσο απο το κοινο, οσο και απο αλλους κατασκευαστες αυτοκινητων, οπως η Mercedes Benz, η Nissan, η Infinity και η Opel, που τους χρησιμοποιουν στα μοντελα τους, ειχε σαν αποτελεσμα μια ιδιαιτερα εντυπωσιακη αυξηση στην παραγωγη κινητηριων συνολων. Συγκεκριμενα η παραγωγη κινητηρων της Renault για το 2015 αγγιξε τα 3,3 εκ. μοναδες, αριθμος αυξημενος κατα 22% σε σχεση με τον αντιστοιχο για το 2014. Απο το συνολο των κινητηρων που κατασκευαστηκαν, τα 2,8 εκ. τοποθετηθηκαν σε μοντελα του Groupe Renault, ενω οι υπολοιποι 500.000 σε μοντελα αλλων κατασκευαστων. Ο μεγαλυτερος ογκος κινητηρων παραχθηκε στη Γαλλια (Seine-Maritime), και στην Ισπανια (Valladolid).

Με την επιστροφη της σε επιπεδο πληρους εμπλοκης στο Παγκοσμιο Πρωταθλημα της Φορμουλα 1, η Renault βασιζομενη στο ισχυρο τεχνολογικο υποβαθρο που εχει δημιουργησει προχωρα ακομα πιο εντονα στη συνεχη αναβαθμιση των κινητηριων συνολων της, τα οποια εφοδιαζουν τα καθημερινα αυτοκινητα, τις σπορ εκδοσεις με το διακριτικο R.S. (Renault Sport) και βεβαιως τα αγωνιστικα μοντελα των Renault και Alpine.
     

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!