Έγινε… σφαγή για το Brexit στην αυτοκίνηση

Υπαρχουν εκπομπες κι εκπομπες. Η αγαπημενη μας, το Auto Club, του Παρι Ποντικα, στο Πρωτο Προγραμμα της ΕΡΤ, το προηγουμενο Σαββατοκυριακο ηταν… καυτη. Οχι μονο επειδη ασχολειτο με το θεμα των ημερων, το Brexit και τον τροπο με τον οποιο θα επηρρεασει την αυτοκινηση παγκοσμιως. Ουτε επειδη προσκεκλημενος στην εκπομπη ηταν και ο \”δικος μας\” Γιωργος Καραγιαννης. 


Αλλα κυριως επειδη την εκπομπη μονοπωλησε μια σπανια -για τα δεδομενα του Auto Club- και της ΕΡΤ, γενικοτερα, κοντρα, μεταξυ των αλλων δυο προσκεκλημενων του Παρι Ποντικα. Ο λογος για τον ιδιοκτητη της Trident Cars (Lamborghini, Lotus, Maserati), Γιωργο Λυμπερακη, ο οποιος εχει και βρετανικη υπηκοοτητα και τον δημοσιογραφο του Star, Βαγγελη Γκουμα. Οι δυο ανδρες διαφωνησαν και, συντομα, η κουβεντα \”αναψε\”. Η εκπομπη, ηταν απολαυστικη. Ακουστε τη:

[soundcloud url=\”https://api.soundcloud.com/tracks/754346590\” params=\”color=#434f54&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true\” width=\”100%\” height=\”300\” iframe=\”true\” /]

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!