Ήρθε το νέο Golf στην Ελλάδα, από 20.500 ευρώ

Σε δυο πλουσιες εκδοσεις εξοπλισμου, τις Life και Style, με στανταρ τον εντυπωσιακο ψηφιακο πινακα οργανων 10 ιντσων κανει ντεμπουτο στην Ελλαδα το ολοκαινουργιο Volkswagen Golf. Το μοντελο που δημιουργησε μια ολοκληρη κατηγορια, την «κατηγορια Golf», ξεκινα την εμπορικη του καριερα στην Ελλαδα και ειναι αμεσα διαθεσιμο για παραγγελια, με τιμες απο 20.500 € για το Golf 1.0 TSI 110 PS, στην εκδοση Life. 


Η ογδοη γενια του παγκοσμιου best-seller, που εχει πουλησει πανω απο 35 εκατομμυρια μοναδες μεχρι σημερα, χαρακτηριζεται απο ψηφιακη εσωτερικη αρχιτεκτονικη που ανοιγει μια νεα διασταση διαισθητικης λειτουργιας. 




Διαθετει υποβοηθουμενη οδηγηση που λειτουργει μεχρι και τα 210 χλμ./ωρα ενω οι πεντε υβριδικες εκδοσεις κινητηρων φερνουν μια επανασταση εξηλεκτρισμου. 


Το μοντελο της Volkswagen διατιθεται, εκτος του 1,0 με κινητηρες βενζινης 1,5 TSI 130 και 150 ιππων με χειροκινητο 6αρι κιβωτιο, πετρελαιου 2,0 λιτρων με 150 ιππους (DSG κιβωτιο) και mild hybrid με τον 1,5 TSI με 150 ιππους και με το DSG κιβωτιο. 


Το Innovision Cockpit, ο συνδυασμος ψηφιακου πινακα οργανων 10 ιντσων και συστηματος Infotainment με οθονη αφης 8,25 ιντσων σε μια ενιαια μοναδα, στο βασικο μαλιστα εξοπλισμο του νεου Golf, ειναι ενα μονο απο τα μοναδικα χαρακτηριστικα υψηλης τεχνολογιας του μοντελου.


Με τα ευφυη συστηματα υποβοηθησης οδηγου IQ.Drive της Volkswagen, στο βασικο εξοπλισμο, το νεο Golf γινεται το σημειο αναφορας στην κατηγορια του στην ασφαλεια και την ανεση. 


Το Golf διατιθεται στην Ελλαδα σε δυο πολυ πλουσιες εκδοσεις εξοπλισμου, τις Life και Style. Ως στανταρ διατιθεται ο πινακας οργανων των 10 ιντσων με οθονη 8,25 ιντσων για το infotainment, ζαντες αλουμινιου 16 ιντσων. 


Επισης διαθετει συστηματα υποβοηθησης οδηγησης, μεταξυ των οποιων λειτουργια αναγνωρισης πεζων και ποδηλατων, XDS ηλεκτρονικα ελεγχομενο διαφορικο, αισθητηρες φωτεινοτητας, αυτοματο κλιματισμο, εσωτερικο φωτισμο ambient 10 χρωματων, επαγωγικη φορτιση κινητου τηλεφωνου κ.α.


Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!