Ένα συναρπαστικό διήμερο και μια συγκινητική στιγμή, στην ημέρα της Abarth


Η Abarth Day, δηλαδη η μεγαλη μερα της συναντησης των θαυμαστων της μαρκας ελαβε χωρα στο Varano de\’ Megelari (Ιταλια) και στην πιστα του Rockingham (Ηνωμενο Βασιλειο) Με ενα εκπληκτικο performance στο Le Mans απο την ομαδα της Movistar Yamaha Moto GP, με χορηγο την Abarth. Ο Βαλεντινο Ροσι εντυπωσιασε με το γνωστο του παθος για οδηγηση, παρολο που δεν καταφερε στο τελος να κοψει πρωτος το νημα. Νικητης του αγωνα αναδειχθηκε ο ομοσταβλος του, Μαβερικ Βινιαλες, γιορταζοντας ετσι τις 500 συνολικες νικες της Yamaha.


Ωστοσο η συνεργασια της Abarth με την Yamaha ξεδιπλωνεται και στους δρομους, εκτος απο την πιστα. Αποτελεσμα αυτης ειναι τα ασυναγωνιστα Abarth 595 Yamaha Factory Racing και 695 biposto Yamaha Factory Racing Edition, στα οποια προσφατα προστεθηκε μια ακομα μοναδικη εκδοση, το νεο Abarth 695 XSR Yamaha Limited Edition. Το νεο 695 XSR Yamaha ειναι διαθεσιμο αποκλειστικα σε Γκρι Pista και σε μολις 695 hatchback και 695 cabrio μοναδες. Στην Ελλαδα μπορει κανεις να το αποκτησει κατοπιν ειδικης παραγγελιας.


Το κερασακι στην τουρτα αυτο το μαγευτικο Σαββατοκυριακο για τη μαρκα με σημα τον σκορπιο ηταν η κατακτηση του γυναικειου τροπαιου στο Mille Miglia 2017 με ενα 1957 Abarth 750 GT Zagato. Το κλασικο αυτοκινητο της Abarth οδηγησαν οι Maria και Luigia Gaburri, κορη και συζυγος αντιστοιχα του Roberto Gaburri, ιδρυτη και πρωτου προεδρου της διοργανωτριας εταιρειας, 1000 Miglia srl, που απεβιωσε τον περασμενο χρονο.


Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!