Τα Peugeot έρχονται στην πόρτα σου για να τα οδηγήσεις!

Ωραια τα δοκιμαζουμε εμεις και σου μεταφερουμε το συναισθημα, αλλα σαν να το οδηγεις εσυ… δεν εχει. Αυτο σκεφτηκε η Peugeot και φορτωσε ολα τα νεα μοντελα της, αλλα και επιλεγμενα μεταχειρισμενα, βγαζοντας τα σε ενα καλοκαιρινο tour σε ολη την Ελλαδα, με πρωτο σταθμο τη Λαμια.

Απο τις 31 Μαιου  μεχρι το τελος της χρονιας, το PEUGEOT CHAMPIONS TOUR θα γυρισει ολη την Ελλαδα και θα δωσει στο κοινο την δυνατοτητα να δει απο κοντα ολα τα μοντελα της γαλλικης εταιριας που αποτελει συνωνυμο της πολυτελειας και της ανεσης και που οι οδηγοι επιβραβευσαν με εντυπωσιακες πωλησεις στην Ελλαδα και παγκοσμιως.
Οι ενδιαφερομενοι που θα βρεθουν στην πολη των διανομεων της Peugeot κατα την διαρκεια του Peugeot Champions Tour, θα δουν απο κοντα και θα οδηγησουν τα νεα PEUGEOT 108, 208, 308, 508, 2008 και φυσικα, το ‘Αυτοκινητο της Χρονιας 2017’, SUV PEUGEOT 3008 που εκανε την εκπληξη στην κατηγορια του. Επιλεον, θα εχουν την δυνατοτητα να απολαυσουν τις σπορ εκδοσεις 208 και 308 GTi by Peugeot Sport, καθως και τις  πολυτελεις εκδοσεις 308 και 508 GT 2.0 BlueHDi 180hp. H γκαμα των επαγγελματικων αυτοκινητων της Peugeot δεν θα μπορουσε να λειπει με τα 208 Pro, Bipper, Partner, Expert και Boxer να δηλωνουν το παρον σε ολη την Ελληνικη επικρατεια! 

Ομως, απο το tour της Peugeot δεν λειπουν και τα μεταχειρισμενα. Στο ταξιδι των πρωταθλητων της PEUGEOT ανα την Ελλαδα, θα βρισκονται προς πωληση πολλα, προσεκτικα επιλεγμενα και εγγυημενα μεταχειρισμενα σαν καινουρια, με την σφραγιδα της ελληνικης αντιπροσωπειας.
Αφου οι επισκεπτες απολαυσουν την εμπειρια οδηγησης ενος νεου η μεταχειρισμενου PEUGEOT, το εξειδικευμενο προσωπικο της εταιριας θα ειναι διαθεσιμο για να την επιλογη του καταλληλου μοντελου της Peugeot αλλα και για την διαμορφωση ενος προγραμματος αποκτησης που θα ταιριαζει απολυτα στις δυνατοτητες τους για μια εμπειρια αγορας χωρις αγχος.
Πρωτος σταθμος για το “Peugeot Champions Tour” ειναι η πολη της Λαμιας, με την συμμετοχη του επισημου διανομεα της μαρκας, Peugeot AUTOKAR, και θα παραμεινει εκει απο σημερα 31 Μαιου εως και τις 7 Ιουνιου 2017.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!