Ένα 500αρακι για… techfreaks


Η νεα ειδικη εκδοση 500 Mirror απευθυνεται σε νεους που αγαπουν την τεχνολογια. Οι παραγγελιες εχουν ανοιξει και οι τιμες ξεκινουν απο 13.500 ευρω (περιλαμβανεται προωθητικη ενεργεια).
Πρεμιερα κανει στο Fiat 500 Mirror το νεο προηγμενο συστημα, U-Connect 7\’\’, που δινει τη δυνατοτητα συνδεσης με το smartphone και τις εφαρμογες του.


Το Fiat 500 Mirror ειναι η νεα εκδοση που απευθυνεται στο νεανικο κοινο που αγαπαει τη νεα τεχνολογια και αναζητα ενα αυτοκινητο οπου ο οδηγος ειναι παντα συνδεδεμενος με το κινητο του. Στον βασικο εξοπλισμο του 500 Mirror περιλαμβανεται το συστημα U-Connect LIVE με εγχρωμη οθονη αφης 7\’\’, υψηλης αναλυσης, Bluetooth, θυρες USB-AUX IN και χειριστηρια ελεγχου στο τιμονι.


Η νεα εκδοση 500 Mirror παρουσιαζεται αναβαθμισμενη αισθητικα χαρη στις νεες στυλιστικες προσθηκες, οπως οι επιχρωμιωμενοι εξωτερικοι καθρεφτες, η επιχρωμιωμενη αποληξη εξατμισης, το λογοτυπο Mirror στην κολωνα, οι ζαντες αλουμινιου 15\’\’ και οι προβολεις ομιχλης, ενω διατιθεται σε μεταλλικο χρωμα Μπλε Italia.

Το νεο 500 Mirror διατιθεται στην ελληνικη αγορα μονο σε hatchback εκδοσεις, εξοπλισμενο με τα μηχανικα συνολα βενζινης 1.2 69HP και 0.9 TwinAir 85HP, και πετρελαιου 1.3 Multijet II 95 HP, ενω οι τιμες του ξεκινουν απο 13.500 ευρω μετα απο εκπτωση για την εκδοση 1.2 69HP. Σημειωνεται πως στην τιμη αυτη περιλαμβανεται και το μεταλλικο χρωμα Μπλε Italia.


Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!