Kona θα λέγεται το νέo Compact SUV της Hyundai

Το All-New Kona επεκτεινει την οικογενεια SUV της Hyundai Motor, με ενα μοναδικο B-SUV.

Το νεο B-SUV θα ειναι το τεταρτο μελος της οικογενειας SUV της μαρκας στην Ευρωπη, που αποτελειται απο τα Grand Santa Fe, Santa Fe και Tucson. Διαθετει προοδευτικο υφος που αντικατοπτριζει τον τροπο ζωης των συγχρονων πελατων.

Το νεο Hyundai Kona ειναι ενα σημαντικο οροσημο στη διαδρομη της Hyundai Motor για να γινει η μεγαλυτερη ασιατικη μαρκα αυτοκινητων στην Ευρωπη εως το 2021 λανσαροντας 30 νεα μοντελα. 
Με θεμελιο την αξιοπιστια των SUVs της Hyundai Motor, με περισσοτερες απο 1,4 εκατομμυρια πωλησεις απο το λανσαρισμα της πρωτης γενιας Santa Fe, το 2001, το νεο Hyundai Kona ειναι ενα πραγματικο SUV.

Το ονομα Kona συνεχιζει τη στρατηγικη ονομασια των SUVs της Hyundai Motor και προερχεται απο την περιοχη Kona στο μεγαλο νησι της Χαβαης. οπου η ενεργεια και ο μοναδικος τροπος ζωης του νησιου ταιριαζει με το δυναμικο χαρακτηρα το νεου Hyundai Kona. 

Ta αληθινα SUV γονιδια, η προηγμενη σχεδιαση και τα υψηλης ποιοτητας χαρακτηριστικα ενισχυουν την επιδιωξη της μαρκας να προσελκυσει νεους πελατες.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!