Ένα Micra… μελωδία για τα αυτιά σου

Στο φετινο Σαλονι Αυτοκινητου της Γενευης, η Nissan παρουσιαζει μοντελα και τεχνολογιες  με το βλεμμα στο μελλον, αρχης γενομενης με το καινοτομο  συστημα αυτονομης κινησης ProPILOT, που θα ειναι διαθεσιμο στο QASHQAI εντος του 2017 και θετει ως στοχο τις μηδενικες εκπομπες ρυπων και την εξαλειψη των θανατηφορων ατυχηματων!


Σε οτι αφορα τα μοντελα της μαρκας, το ιδιαιτερο ενδιαφερον των επισκεπτων αναμενεται να προσελκυσει  μια νεα, premium περιορισμενη εκδοση του ολοφρεσκου MICRA, με την ονομασια BOSE Personal Edition. 

Η BOSE Personal Edition βασιζεται στην κορυφαια εξοπλιστικη εκδοση Techna του μοντελου, διαθετοντας  μια σειρα επιπλεον χαρακτηριστικων και επιλογων εξατομικευσης. Με δεδομενο οτι μολις 3.000 αυτοκινητα θα διατεθουν σε ολη την Ευρωπη, το MICRA BOSE Personal Edition, αποκτα μια ιδιαιτερη αξια για τον τυχερο αγοραστη του.


Οπως υποδηλωνει και η εκδοση του αυτοκινητου, το συγκεκριμενο MICRA ερχεται με το μοναδικο ηχοσυστημα  BOSE Personal, με δυο BOSE UltraNearfield™ ηχεια, ενσωματωμενα στο προσκεφαλο του καθισματος του οδηγου. Αυτη η καινοτομος σχεδιαση, σε συνδυασμο με την επεξεργασια του ακουστικου σηματος απο το συστημα της BOSE, παρεχει μια πλουσια και συναρπαστικη 360 ° εμπειρια ακροασης για τον οδηγο.


Το Nissan MICRA BOSE Personal Edition ειναι διαθεσιμο με επιλογη απο δυο φανταστικα εξωτερικα χρωματα, τα  Enigma Black η Gunmetal Grey, οπου το καθενα απο αυτα ενισχυεται με διακοσμητικα χρωματος Energy Orange που ειναι διαθεσιμα με το προγραμμα εξατομικευσης του μοντελου. Επιπλεον, κομψα ενθετα σε πορτοκαλι χρωμα τοποθετουνται στους προφυλακτηρες, στις πορτες , τους καθρεπτες και στις 17 ιντσων ζαντες αλουμινιου. Μαλιστα τα εν λογω αξεσουαρ προστιθενται με το χερι στο εργοστασιο παραγωγης στο Flins της Γαλλιας, προκειμενου να διασφαλιστει ενα εγγυημενο, υψηλης ποιοτητας φινιρισμα.


Οι προβολεις LED που διαθετει η συγκεκριμενη εκδοση “υπογραφουν” ενα εντυπωσιακο φωτεινο αποτελεσμα, αλλα και παρεχουν εξαιρετικη ορατοτητα με γνωμονα την οδικη ασφαλεια. Τη διαφορα κανουν και οι “πινελιες” στο εξωτερικο  με τα υψηλης ποιοτητας αυτοκολλητα σε ανοδιωμενο μαυρο και πορτοκαλι  χρωμα στην οροφη και το καπο, καθως και το μοναδικα badges BOSE Personal, στις κολωνες του αυτοκινητου. 


Η εξατομικευση  συνεχιζεται και στο εσωτερικο με απαλης υφης και διπλης ραφης υλικα χρωματος Energy Orange, που ενισχυουν την εμφανιση του ταμπλο, σε πληρη χρωματικη αντιστοιχια με λεπτομερειες σε καθισματα, πατακια και μαρσπιε.


Το Nissan MICRA BOSE Personal Edition θα ειναι διαθεσιμο προς πωληση το ερχομενο καλοκαιρι, τοσο με τον turbo κινητηρα των  0.9λιτρων 90 PS, οσο και με τον diesel 1.5 λιτρων 90 PS.

To QASHQAI θα βρισκεται και αυτο στο περιπτερο της Nissan στην Γενευη, με ενα ευρυ φασμα αλλαγων και βελτιωσεων, τοσο απο πλευρας σχεδιασμου οσο και επιδοσεων. Με περισσοτερες εξυπνες τεχνολογιες στην φαρετρα του, το QASHQAI γιορταζει στην Γενευη τα 10 χρονια πρωτοκαθεδριας στην κατηγορια των crossover.


Στο Σαλονι Αυτοκινητου της Γενευης θα φιλοξενηθει και το πρωτοτυπο Nissan BladeGlider που αναδεικνυει την καινοτομια και τον ενθουσιασμο που απορρεουν απο ενα υψηλης αποδοσης, αμιγως ηλεκτροκινητο οχημα της Nissan. Αξιζει να σημειωθει πως τον Φεβρουαριο, η Nissan παρουσιασε με μοναδικο τροπο στους δρομους του Μονακο, την νεα πρεσβειρα ηλεκτροκινητων οχηματων της μαρκας, την δημοφιλη ηθοποιο του Hollywood Margot Robbie, στο τιμονι του BladeGlider.


Με το Nissan Intelligent Mobility να αποτελει το “αποτυπωμα”  της μαρκας για το μελλον της αυτοκινησης, η Nissan θετει ως στοχο τις μηδενικες εκπομπες ρυπων σε συνδυασμο με την εξαλειψη των θανατηφορων ατυχηματων. Αυτο ανακοινωθηκε για πρωτη φορα ακριβως πριν απο ενα χρονο, στο περσινο  Σαλονι Αυτοκινητου της Γενευης. Απο τοτε, σημαντικη προοδος εχει σημειωθει στο πλαισιο των τριων πυλωνων του συγκεκριμενου οραματος :  το Intelligent Driving, καλυπτει τις  εξελιξεις σχετικα με το πως οδηγουνται τα αυτοκινητα, το Intelligent Power,  καθοδηγει τις εξελιξεις σχετικα με το πως αυτα τροφοδοτουνται και  το Intelligent Intergation αποτελει την ευρυτερη επενδυτικη στρατηγικη της μαρκας, σχετικα με τον ρολο που τα οχηματα διαδραματιζουν στην κοινωνια.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!