Νέο Jeep Compass ή μήπως Mini Grand Cherokee;

Ως ενα Mini Grand Cherokee χαρακτηριζουν το νεο Jeep Compass και τα δεδομενα αυτο λενε. Κραταει μονο το ονομα απο το παλιο Compass και καλα κανει (βασιζοταν στο Dodge Caliber). Αποκτα εξαιρετικες δυνατοτητες εκτος δρομου, μιας και βασιζεται στο πλαισιο απο το ικανοτατο Renegade (δες εδωαλλα οχι μονο, αφου θα εχει και τους ιδιους κινητηρες, τον 1.4 λιτρων MultiAir 2 turbo & τον diesel 1.6 λιτρων MultiJet  – φορολογικα ατου για την χωρα μας, συν τον 2 λιτρων πετρελαιοκινητηρα για την εκδοση Trailhawk. Μεγαλωνει σε διαστασεις για να χωρα τα παντα και ομορφαινει επικινδυνα για να μην θες αλλο SUV. Τοποθετειται αναμεσα στο μικρο σε διαστασεις Renegade και το μεγαλο σε κινητηρες Cherokee και πλασαρεται ως το πιο ικανο SUV της κατηγοριας.

Η Jeep κατακτα την 87η Εκθεση Αυτοκινητου της Γενευης με τα Ευρωπαϊκα αποκαλυπτηρια του ολοκαινουργιου Jeep Compass, του νεου κομπακτ SUV που θα προσφερει τις καλυτερες εκτος δρομου επιδοσεις στην κατηγορια του.

Το εντυπωσιακο νεο Jeep Compass ειναι ενα μοντελο για την παγκοσμια αγορα που διατηρει ξεκαθαρα τον Jeep χαρακτηρα της  θρυλικης μαρκας. Θα προσφερεται με 17 συνδυασμους κινητηρων και συστηματων μεταδοσης ενω θα εντυπωσιασει με τα οδικα χαρακτηριστικα και την φιλικοτητα του προς τον οδηγο.


Ενσωματωνει υψηλου επιπεδου εξοπλισμο ασφαλειας, εξελιγμενο  συστημα Infotainment με απαραμιλλη συνδεσιμοτητα, αλλα και την παραδοσιακα συνδεδεμενη με την Jeep αισθηση ελευθεριας για την οποια ολα τα Jeep ειναι διασημα.


Το νεο Jeep Compass αποτελει ενα απτο παραδειγμα της μονιμης εξελιξης της Jeep στους τομεις της ποιοτητας, της πρωτοποριας, της τεχνολογιας και των επιδοσεων και στοχευει να διευρυνει την επιτυχια της φιρμας στην κατηγορια των SUV. Η Jeep το 2016 ηταν η μαρκα με τον 3ο ταχυτερο ρυθμο αναπτυξης πωλησεων στην Ευρωπη  πετυχαινοντας 105.000 πωλησεις σημειωνοντας ανοδο 19% σε σχεση με το 2015.


Διπλα στο ολοκαινουργιο Jeep Compass θα βρισκεται ολη η οικογενεια της Jeep με τρεις νεες «Special Edition» εκδοσεις και, για πρωτη φορα στην Ευρωπη, ολες τις εκδοσεις μοντελων Trailhawk μαζι φυσικα και με αυτη του νεου Compass.


SPECIAL EDITIONS



Wrangler Rubicon Recon: Το πιο ικανο οχημα παραγωγης στον κοσμο αποκτα ακομα μεγαλυτερες ικανοτητες κινησης εκτος δρομου με καλυτερη προστασια στα διαφορικα απο τα heavy duty χυτα καλυμματα αλλα και ισχυροτερο μπροστινο αξονα. Η εκδοση Wrangler Rubicon Recon χαρακτηριζεται επισης απο τους 18 ιντσων τροχους σε μαυρο σατινε χρωμα, το dual top συστημα που προσφερει διπλη χρηστικοτητα soft και hard top και πολλες λεπτομερειες σε σκουρο γκρι και μαυρο σατινε χρωμα στους προβολεις, την ταπα καυσιμου κ.α. Το εσωτερικο της ειδικης εκδοσης συνδυαζει το μαυρο χρωμα με κοκκινες λεπτομερειες και προσδιδει μια πολυ δυναμικη αισθηση.





Grand Cherokee Night Eagle: Η νεα εκδοση της σειρας Night Eagle εχει ιδιαιτερα τονισμενο δυναμικο χαρακτηρα με πληρη εξοπλισμο, λεπτομερειες σε γυαλιστερο μαυρο χρωμα και τροχους 20 ιντσων. Το εσωτερικο, καλυπτεται απο ανωτερης ποιοτητας μαυρο δερμα Capri ενω το τελευταιας γενιας infotainment συστημα U Connect με οθονη 8.4 ιντσων δεσποζει στο ταμπλο και συνεργαζεται με εναν ενισχυτη 506 watt για HiFi απολαυση.


Wrangler Night Eagle: Η ειδικη εκδοση απογειωνει τον ηδη δυναμικο χαρακτηρα του Wrangler με μαυρες γυαλιστερες και σατινε ενθεσεις, 18 ιντσων τροχους και rock rails για προστασια σε extreme off road διαδρομες. Στο εσωτερικο, το μαυρο δερμα σε καθισματα, τιμονι και κονσολα, συνδυαζεται με γκρι ραφες ενω ο πλουσιος εξοπλισμος περιλαμβανει και το νεο συστημα infotainment U Connect με μεγαλη οθονη 6.5 ιντσων και διευρυμενη συνδεσιμοτητα.



Εικονικη Πραγματικοτητα στο περιπτερο της Jeep
Οι επισκεπτες της εκθεσης, εκτος απο τη γνωριμια με ολα τα νεα μοντελα της Jeep, θα εχουν την δυνατοτητα να ζησουν μια ακομα ξεχωριστη εμπειρια μεσω της εικονικης πραγματικοτητας και το \”Jeep VR Configurator\”.

Φορωντας τα ειδικα γυαλια θα μπορουν να εξερευνησουν, να «ακουμπησουν» και να βιωσουν εικονικα το νεο Jeep Compass. Η εμπειρια VR περιλαμβανει τον εξοπλισμο του μοντελου και την live απεικονιση των επιλογων, αλλα και την διαδραση του χρηστη με το νεο Compass αφου με την ειδικη συσκευη VR θα μπορει εικονικα να ανοιξει τις πορτες, να κατσει μεσα στο μοντελο και να βρεθει σε εντος και εκτος δρομου περιβαλλον οδηγησης σαν να καθεται πραγματικα πισω απο το τιμονι. 

Το \”Jeep VR Configurator\” θα καθηλωσει τους επισκεπτες του 87ου Σαλονιου Αυτοκινητου της Γενευης και ειναι μια μονο απο τις τεχνολογιες που εξελισσει η Jeep για να αναβαθμισει τη σχεση με τους οδηγους. Συντομα θα ακολουθησουν και αλλες.


Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!