Ανακαλούνται 1.104 Ford Fiesta στην Ελλάδα

Την ανακληση 1.104 Ford Fiesta με κινητηρες diesel 1.4 και 1.6 λιτρων στην Ελλαδα, ανακοινωσε η Γενικη Γραμματεια Βιομηχανιας. Προκειται για αυτοκινητα, τα οποια εχουν παραχθει τη χρονικη περιοδο απο 1/1/2012 μεχρι 29/8/2013.

Και γιατι ανακαλουνται; Συμφωνα με τη Ford, στα αυτοκινητα αυτα, η μοναδα ελεγχου προθερμαντηρων πετρελαιοκινητηρα μπορει να επηρεαστει απο υγρες καιρικες συνθηκες. Τυχον εισχωρηση νερου στην ηλεκτρονικη μοναδα μπορει να προκαλεσει υπερθερμανση, με πιθανο κινδυνο πυρκαγιας σε περιπτωση μη επιβλεψης του οχηματος.

Μεχρι στιγμης δεν εχει αναφερθει καμια περιπτωση ατυχηματος, που να σχετιζεται με το συγκεκριμενο θεμα. Εχει ηδη ξεκινησει η διαδικασια για την ενημερωση των ιδιοκτητων των ανωτερω οχηματων, μεσω προσωπικης επιστολης, ωστε να προσελθουν στους κατα τοπους Εξουσιοδοτημενους Επισκευαστες Ford για να γινουν οι απαραιτητες διορθωτικες ενεργειες, χωρις καμια οικονομικη επιβαρυνση.

Για περισσοτερες πληροφοριες η διευκρινισεις, οι κατοχοι – ιδιοκτητες μπορουν να επικοινωνησουν με το Δικτυο Εξουσιοδοτημενων Επισκευαστων Ford η στον τηλεφωνικο αριθμο 210 – 4805620, καθως και στην ηλεκτρονικη διευθυνση info11@ford.com

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!