Αν παραγγείλεις online το επόμενο Ford σου… κερδίζεις!

 


 Μιας και η Ford εξελισσει διαρκως τις virtual εκθεσεις της (και) στην Ελλαδα και οι καιροι δεν… προσφερονται για βολτες, η μαρκα σου δινει τη δυνατοτητα να το παραγγειλεις online και να κερδισεις. Οι πρωτοποριακες online υπηρεσιες της Ford Motor Ελλας που εμπλουτιστηκαν προσφατα με το Ford Marketplace, την πρωτη εικονικη εκθεση Ford στην Ελλαδα που σου δινει τη δυνατοτητα να κανεις Online κρατηση στο αυτοκινητο που επελεξες, ενισχυονται τωρα με το νεο προωθητικο προγραμμα ON-LINE BONUS. Απο αυτο μπορεις να επωφεληθεις με οφελος 300€ (ουσιαστικα σου πληρωνει μια \”ασκοπη μετακινηση\”) με λιγα μονο «κλικ» και με τον τροπο που σε εξυπηρετει καλυτερα.

 

  Πιο συγκεκριμενα, μπορεις με απλα και κατανοητα βηματα απο την ανεση και την ασφαλεια του σπιτιου σου, να διαμορφωσεις το μοντελο Ford που σε ενδιαφερει μεσα απο την επισημη ιστοσελιδα της Ford και να προωθησεις την διαμορφωση αυτη στον Επισημο Εμπορο της αρεσκειας σου. Σαν να ησουν εκει δηλαδη! 

 

Ενα Puma ST για εμενα, παρακαλω

  Εναλλακτικα, μπορεις να χρησιμοποιησεις την πρωτοποριακη διαδικτυακη υπηρεσια Ford Marketplace που λανσαριστηκε προσφατα και να προχωρησεις στην Online Κρατηση ενος ετοιμοπαραδοτου αυτοκινητου απο το αποθεμα οχηματων Ford στην Ελλαδα.

 

  Τα προνομια της νεας προωθητικης ενεργειας της Ford Motor Ελλας, ειναι πολλαπλα και δεν σταματουν εδω! Περαν των παραπανω, μπορεις τωρα να επωφεληθεις με επιπλεον οφελος test drive εως 940€, απλα οδηγωντας καποιο απο τα διαθεσιμα για το σκοπο αυτο μοντελα, στο επισημο δικτυο της Ford.

 


  Την ιδια στιγμη, χαρη στην προηγμενη τεχνολογια τοσο των συμβατικων κινητηρων βενζινης και ντιζελ, οσο και των υβριδικων της μοναδων, η Ford ειναι σε θεση να προσφερει σημερα στην ελληνικη αγορα μια ευρεια γκαμα μοντελων με χαμηλες εκπομπες CO2 για τα δημοφιλη μοντελα, οπως το Fiesta, το Focus, το Puma και το Kuga, που εξασφαλιζουν εκδοσεις με το πλεονεκτημα της απαλλαγης απο τηνκαταβολη Τελων Κυκλοφοριας.

 

  Το συναρπαστικο πακετο προσφορων ολοκληρωνεται με τα πρωτοποριακα προγραμματα χρηματοδοτησης Ford Finance που κανουν την αποκτηση του αγαπημενου σας Ford ακομη πιο ευκολη προσφεροντας ενα εξαιρετικα χαμηλο και σταθερο ονομαστικο επιτοκιο 0,99%**και δυνατοτητα ευελικτης αποπληρωμης που φτανει μεχρι και τους 60 μηνες.

 


  Φυσικα, οποιο μοντελο και να επιλεξεις, μπορεις να εισαι βεβαιος/η οτι θα απολαμβανεις την οδηγηση του χωρις εννοιες και προβληματα για πολλα χρονια μετα την αγορα του, χαρη στην στανταρ 8ετη εργοστασιακη εγγυηση Ford Protect, που συνοδευει καθε μοντελο Ford.

 

Διαμορφωστε εδω το δικο σας Ford

Επισκεφτειτε το Ford Marketplace εδω

Δειτε ενδεικτικα παραδειγματα χρηματοδοτησης για το μοντελο Ford που σας ενδιαφερει

Ζητηστε ενα test drive για να απολαυσετε την εμπειρια οδηγησης Ford

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!