Απο 55.940€ η νέα ηλεκτρική BMW iX3

Απο 55.940€ η νεα ηλεκτρικη BMW iX3


iX3

Εκτενης η ανανεωση για την BMW iX3, με τη βαβαρικη εταιρεια να εχει δωσει εμφανη βαση στην σπορ αυρα που αποπνεει το αυτοκινητο αλλα και στην οδηγικη απολαυση που μπορει να προσφερει ενα SUV, προαγοντας επισης την εργονομια και πολυτελεια του εσωτερικου. Φρεσκιες σχεδιαστικες πινελιες υπογραμμιζουν τους στενους δεσμους σε επιπεδο φιλοσοφιας και τεχνολογιας μεταξυ του αμιγως ηλεκτρικου Sports Activity Vehicle και των μεσαιων μοντελων BMW iX και BMW i4.

Η νεα BMW iX3 ανανεωνεται και προαναγγελλει μια νεα εποχη ηλεκτρικης κινητικοτητας, λανσαροντας την 5η γενια BMW eDrive. Προηγμενη σχεδιαστικη συνοχη επιτρεπει ενα μοναδικο συνδυασμο σπορ υπεροχης, εξαιρετικης αποδοσης και ικανοτητων για ταξιδια μεγαλων αποστασεων με αυτονομια εως 460 km.

Η ευρωπαϊκη πρεμιερα για τη νεα iX3, πραγματοποιηθηκε στην εκθεση IAA Mobility 2021 στο Μοναχο, με τη παραγωγη να ξεκιναει στο εργοστασιο της κοινοπραξιας BMW – Brilliance Automotive, στο Shenyang στην Κινα, το Σεπτεμβριο του 2021, τοσο για την εγχωρια αγορα οσο και για εξαγωγες.

iX3

Εντυπωσιακο το εμπρος τμημα χαρη στη μεγαλυτερη μασκα BMW, στους κατα δεκα χιλιοστα περιπου πιο λεπτους προβολεις και στη νεα περιτεχνα σμιλεμενη εμπρος ποδια. Μυωδεις επιφανειες στο πισω τμημα με τα εντυπωσιακα, τρισδιαστατα πισω φωτα LED και τις ειδικες χρωματικες πινελιες σε BMW i Blue στο εμπρος και πισω τμημα.

iX3

Η νεα iX3 φερει στανταρ το πακετο M Sport με τις αεροδυναμικες ζαντες 20” σε σχεδιο M, να διατιθενται προαιρετικα αντι των στανταρ αεροδυναμικων ζαντων 19”. Οι προσαρμοζομενοι προβολεις LED περιλαμβανονται στον στανταρ εξοπλισμο, ενω το συστημα BMW Laserlight διατιθεται προαιρετικα.

iX3

Στο εσωτερικο, τα σπορ καθισματα με νεα περφορε επενδυση Sensatec και διακοσμητικες λωριδες εσωτερικου με νεο σκουρο φινιρισμα Aluminium Rhombicle διατιθενται στανταρ. Χρωματικες πινελιες BMW i Blue στον επιλογεα σχεσεων, στο μπουτον Start/Stop και στο τιμονι.

iX3

Βλεπε επισης

svg%3E Αυτο ειναι το hypercar της Toyota!

Πληρης ομαδοποιηση των ψηφιακων ενδειξεων με πινακα οργανων 12,3” και οθονη ελεγχου αναλογων διαστασεων. Νεας σχεδιασης control panel στην κεντρικη κονσολα για τον επιλογεα σχεσεων, το BMW Controller, το μπουτον Start/Stop, τα μπουτον του διακοπτη Driving Experience Control και το χειροφρενο.

Το συστημα κινησης, ενσωματωνει ηλεκτροκινητηρα, κιβωτιο και ηλεκτρονικα ισχυος σε ενα κελυφος, διαταξη που δεν καταλαμβανει πολυ χωρο στο υποπλαισιο του πισω αξονα, με τη μεγιστη ισχυ να ανερχεται στα 286 hp και η μεγιστη ροπη στα 400 Nm. Η ισχυς μεταφερεται στους πισω τροχους, με την επιταχυνση 0 – 100 km/h να πραγματοποιειται σε 6,8 δευτερολεπτα. Η ειδικη μπαταρια υψηλης τασης εχει χωρητικοτητα 80 kWh. Η Μοναδα Συνδυασμενης Φορτισης (Combined Charging Unit) επιτρεπει ταχεια φορτιση με συνεχες ρευμα (DC) με ισχυ εως 150 kW. Ταχεια φορτιση διαρκειας 10 λεπτων προσθετει αυτονομια περιπου 100 km αυτονομιας, ενω η ευκολη και χαμηλου κοστους φορτιση στο διεθνες δικτυο φορτισης BMW Charging, απαιτει μονο μια εγγραφη.

iX3

Δυο ειναι οι εκδοσεις εξοπλισμου για την ελληνικη αγορα : Η εκδοση “Inspiring” περιεχει μεταλλικη βαφη, προσαρμοζομενη αναρτηση, αυτοματη λειτουργια πισω πορτας, πανοραμικη κρυσταλλινη οροφη, ηλεκτρικα ρυθμιζομενα καθισματα, σπορ δερματινο τιμονι, πακετο αποθηκευτικων χωρων και αυτοματο συστημα ελεγχου κλιματισμου τριων ζωνων με λειτουργια εκ των προτερων ρυθμισης θερμοκρασιας στην καμπινα (pre-heating & pre-conditioning). Η εκδοση “Impressive” περιλαμβανει επιπλεων ζαντες αλουμινιου 20”, ακουστικα κρυσταλλα, δερματινη επενδυση Vernasca, BMW Head-Up Display, Harman Kardon Surround Sound System και BMW IconicSounds Electric. Ευρεια ειναι και η γκαμα συστηματων υποστηριξης οδηγου, στανταρ, περιλαμβανει Driving Assistant Professional με Steering και Lane Control Assistant, Active Cruise Control με λειτουργια Stop&Go, αυτοματο Speed Limit Assist και παρακολουθηση διαδρομης. Επισης, διατιθενται στανταρ: Parking Assistant με Reversing Assist Camera και Reversing Assistant. Το BMW Live Cockpit Professional με συστημα πλοηγησης βασισμενο σε cloud BMW Maps και BMW Intelligent Personal Assistant, προσφερεται ως στανταρ εξοπλισμος. Η ενσωματωση smartphone Integration με Apple CarPlay και προεγκατασταση Android Auto, Remote Software Upgrade και αλλες ψηφιακες υπηρεσιες της σειρας BMW Connected περιλαμβανονται, επισης στον στανταρ εξοπλισμο.

iX3

Η προτεινομενη λιανικη τιμη στην Ελληνικη αγορα ειναι 61.940€, ενω μειωνεται στα 55.940€ με κρατικη επιδοτηση, μεσω του προγραμματος «Κινουμαι Ηλεκτρικα». Οι τιμες εχουν υπολογιστει με κρατικη επιδοτηση για φυσικα προσωπα.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!