Ασθενοφόρο Nissan NV400

Εχοντας ξεκινησει προσφατα την πολλα υποσχομενη εμπορικη του πορεια, το NV400 προσφερεται απο τη Nissan και σε εκδοση ασθενοφορου !

Συγκεκριμενα, η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαρακης Α.Ε διασκευασε ενα NV400 σε ασθενοφορο, τηρωντας στο ακεραιο τις προδιαγραφες που προβλεπονται για τετοιου ειδους οχηματα. 

Το συγκεκριμενο οχημα, αποτελει μια εξαιρετικη επιλογη για τους φορεις υπηρεσιων υγειας, καθως με την ευελιξια του, τον εργονομικο σχεδιασμο του, αλλα και τις ανεσεις που προσφερει για τον οδηγο και το ιατρικο προσωπικο, δυναται να φερει εις περας το δυσκολο εργο της μεταφορας ασθενων. 

Συνοδευομενο απο εγγυηση πεντε ετων  η 160 χιλιαδων χιλιομετρων, το ΝV400 διαθετει τα “διαπιστευτηρια” για  να αντεπεξελθει και στις σκληρες απαιτησεις του ασθενοφορου !


To ασθενοφορο Nissan ΝV400 αναλυτικα


Στην εκδοση ασθενοφορου του Nissan NV400, o θαλαμος του ασθενους ειναι χωρισμενος απο τον θαλαμο του  οδηγου με επενδεδυμενο (και απο τις δυο πλευρες) πολυεστερα. Στο πανω μερος του διαχωριστικου τοιχωματος υπαρχει γυαλινο συρταρωτο παραθυρο ασφαλειας, χωρισμενο στα δυο. Τα υλικα διασκευης – διαμορφωσης του θαλαμου ασθενους (επενδυση οροφης, δαπεδου, τοιχωματων κ.λπ.) ειναι καταλληλα για πλυσιμο, απολυμανση, αλλα και ανθεκτικα σε περιπτωση πυρκαγιας. Η στηριξη του εξοπλισμου επι των πολυεστερικων τοιχωματων, εξασφαλιζεται με την υπαρξη καταλληλων μεταλλικων αντικρισματων η νευρωσεων στο εσωτερικο μερος του τοιχωματος, προκειμενου να εξασφαλιστει η μηχανικη αντοχη και η ακεραιοτητα του.


Μεταξυ της εσωτερικης διασκευης του θαλαμου ασθενους α και του εξωτερικου περιβληματος, υπαρχει μονωτικο υλικο υψηλης ποιοτητος, πετροβαμβακας τυπου RF 100-0 και RF 10060-0, ο οποιος εξασφαλιζει :

– Θερμικη μονωση με συντελεστη μικροτερο απο 4 Kcal ανα τετραγωνικο μετρο, ανα ωρα και βαθμο Κελσιου(m2,h,°C).

– Ηχητικη μονωση στο εσωτερικο του θαλαμου ασθενους συμφωνα με την οδηγια CEN, ΕΝ 1789:2010.


Το δαπεδο του θαλαμου ασθενους ειναι επενδυμενο εσωτερικα με καταλληλο υλικο παχους 16 mm και εχει επιστρωθει με ειδικο αντιολισθητικο εποξειδικο υλικο μεγαλης αντοχης, που μπορει να πλυθει και να απολυμανθει. Τα τζαμια του θαλαμου ειναι ημιδιαφανα με τοποθετηση νεων ειδικων μεμβρανων. 

Στην οροφη του θαλαμου ασθενους, σε καταλληλες θεσεις, ειναι τοποθετημενα δυο (2) συστηματα που παρεχουν την δυνατοτητα αναρτησης δυο (2) φιαλων χορηγησης υγρων απο 250 – 1.000 ml, ανα δυο φιαλες εκατερωθεν. Τα συστηματα αναρτησης εχουν μηχανισμο σταθεροποιησης ωστε να εμποδιζονται οι εκκρεμοειδεις κινησεις και ταλαντωσεις, κατα την κινηση του ασθενοφορου. 

Στην οροφη του θαλαμου ασθενους και σε καταλληλες θεσεις εχει τοποθετηθει επιμηκης χειρολαβη (μπαρα στηριξης) σε καταλληλα διαμορφωμενη θεση.

Σε καταλληλο σημειο του θαλαμου ασθενους εχει τοποθετηθει σταθερα ενα μικρο δοχειο απορριμματων κατασκευασμενο απο ανοξειδωτο ατσαλι (inox).

Στο θαλαμο ασθενους και σε εργονομικα προσφορη θεση υπαρχει “επιτοιχια” συσκευη εγχυσης απολυμαντικου υγρου για τα χερια.


H οροφη και τα τοιχωματα ειναι καλυμμενα με ενισχυμενο πολυεστερα λευκο, αριστης ποιοτητας, που καλυπτει τις προδιαγραφες τροφιμων και αντεχει τις συνηθεις κρουσεις. Ο προσφερομενος πολυεστερας, ειναι ειδικος για αντοχη σε πυρκαγια, με ρυθμο καυσης μικροτερο απο 100mm/min μετρουμενο συμφωνα με το ISO 3795, οπως προβλεπεται στη παραγραφο 4.4.1 του ΕΝ 1789 : 2010.


Εξοπλισμος ασθενοφορου Nissan NV400 

Ο εξοπλισμος του ασθενοφορου Nissan NV400, περιλαμβανει ολα τα απαιτουμενα βασει προδιαγραφων ΕΚΑΒ και  συγκεκριμενα :

Φορειο ασθενους (κυριο) + Στρωμα + Ζωνες + Συστημα Αγκυρωσης
Εφεδρικο σπαστο φορειο + Ζωνες
Καθισμα μεταφορας ασθενους + Ζωνες + Συστημα Αγκυρωσης
Στρωμα κενου+ Ζωνες
Σανιδα ακινητοποιησης πολυτραυματια
Κουταλα – Φορειο
Σακος γενικων εφοδιων Α βοηθειων 
Βαλιτσα Α Βοηθειων ΒΑΛΙΤΣΑ Α’ ΒΟΗΘΕΙΩΝ
Συσκευη Τεχνητου Αερισμου (AMBU)
Αυτοματος Απινιδωτης 
Φορητη ηλεκτρικη αναρροφηση
Επιτοιχεια ηλεκτρικη αναρροφηση
3 φιαλες οξυγονου 10lt
1 φορητη φιαλη οξυγονου 2lt με μανοεκτονωτες
Σετ ναρθηκες αυχενος (παιδικο-μεσαιο-μεγαλο)
Αεροναρθηκες ακινητοποιησης ακρων (1σετ 6 μεγεθη)
Επιτοιχειο πιεσομετρο
Ακουστικα


To ασθενοφορο Nissan NV400 κινειται απο τον 4κυλινδρο, 16βαλβιδο, προηγμενης τεχνολογιας κινητηρας πετρελαιου, χωρητικοτητας 2,3 λιτρων, ροπης 310Nm και αποδοσης 125hp. 

Ο εν λογω κινητηρας διακρινεται τοσο για την εξαιρετικη οικονομια καυσιμου, οσο  και για τα μεγαλα διαστηματα συντηρησης που προσφερει.

Για περισσοτερες πληροφοριες για το ασθενοφορο Nissan NV400, οι ενδιαφερομενοι μπορουν να επικοινωνησουν με το τμημα πωλησεων επαγγελματικων οχηματων της Nissan –Nικ. I. Θεοχαρακης Α.Ε., στο τηλεφωνο 210 34 89 258.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!