Αυτή είναι η… ηλεκτρική προφητεία της Hyundai

Στο επερχομενο Διεθνες Σαλονι Αυτοκινητου της Γενευης, στις 3 Μαρτιου, η Hyundai θα παρουσιασει την… προφητεια της. Ο λογος για το νεο EV concept της εταιρειας, με το ονομα \”Prophecy\” ,

Το νεο αμιγως ηλεκτρικο concept της κορρατικης μαρκας, εκφραζει την νεοτερη σχεδιαστικη φιλοσοφια Sensuous Sportiness της Hyundai ενσωματωνοντας μια ομορφη σιλουετα με εμφαση στις χαλαρες καμπυλες που ρεουν στην πισω πλευρα και προσφερουν εξαιρετικη αεροδυναμικη. Η γραμμη που δημιουργειται στο πισω μερος συμπληρωνεται απο το ενσωματωμενο σποϊλερ και τα φωτιστικα σωματα.

Το \”Prophecy\”δεν ακολουθει τις τασεις της αγορας. Δινει εμφαση στη διαχρονικη ομορφια που θα αντεξει στη δοκιμασια του χρονου\” δηλωσε ο κ, SangYup Lee, Head του Hyundai Global Design Center. \”Η εικονικη του σχεδιαση αποσκοπει στην επεκταση του σχεδιαστικου φασματος της Hyundai σε ευρυτερους οριζοντες.\” 

Το ονομα \”Prophecy\” αντικατοπτριζει τον σκοπο του concept, καθοριζοντας την κατευθυνση των μελλοντικων σχεδιων της Hyundai, ενω ταυτοχρονα καθιερωνεται ως η σχεδιαστικη απεικονιση της γκαμας EV της Hyundai. 
Το EV concept \”Prophecy\” θα παρουσιαστει στο ευρυ κοινο στις 3 Μαρτιου στο Διεθνες Σαλονι Αυτοκινητου της Γενευης (11:45 CEST, Stand 4252 / Hall4). Η Hyundai Motor θα παρουσιασει τη mid-long στρατηγικη της ηλεκτροκινησης και θα επικεντρωθει στην ανθρωποτητα περα απο την τεχνολογια αναδεικνυοντας οτι «Η πραγματικη προοδος βρισκεται στον αερα», η οποια εμπνεεται απο το νεο οραμα της μαρκας “Progress for Humanity”. 

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!