Ανανέωση για τα Volvo S90 και V90

Τις ανανεωμενες εκδοσεις του S90 και των V90 και V90 Cross Country, αποκαλυψε η Volvo. Τα μεγαλα νεα ειναι πως πλεον και σε αυτα τα μοντελα, διατιθενται υβριδικες εκδοσεις.

H ανανεωση στα κορυφαια σενταν και στεϊσον βαγκον μοντελα της σουηδικης μαρκας, περιλαμβανει κομψες παρεμβασεις στην εξωτερικη σχεδιαση και ενα εντελως νεο, state-of-the-art ηχοσυστημα απο την Bowers & Wilkins.

Πλεον, με την προσθηκη τους και σε αυτα, τα ηπια υβριδικα συστηματα 48V καθιστανται διαθεσιμα σε καθε μοντελο της Volvo, ενισχυοντας περαιτερω τις διαθεσιμες επιλογες που ενσωματωνουν λυσεις ηλεκτροκινησης.

Οσον αφορα την εξωτερικη σχεδιαση των S90 και V90, οι σχεδιαστες της Volvo προχωρησαν σε μια σειρα απο κομψες παρεμβασεις στο εμπρος και στο πισω μερος τους. Στα ανανεωμενα στοιχεια συμπεριλαμβανονται νεοι προβολεις ομιχλης, νεα σχεδιαση σποϊλερ και νεος προφυλακτηρας εμπρος.

Στα V90 και V90 Cross Country, το πιο εντυπωσιακο χαρακτηριστικο ειναι η εντελως νεα σχεδιαση των full LED πισω φωτιστικων σωματων, με τη χαρακτηριστικη σχεδιαστικη \”υπογραφη\” της Volvo και σειριακα φλας. Μια σειρα νεων τροχων και εξωτερικων χρωματων προσφερει περαιτερω επιλογες παραμετροποιησης.

Στο εσωτερικο, το σημαντικα αναβαθμισμενο ηχοσυστημα της Bowers & Wilkins προσφερει μια ακομα καλυτερη ηχητικη εμπειρια χαρη στα νεα χαρακτηριστικα του, οπως ο αναβαθμισμενος ενισχυτης, η αυτοματη μειωση θορυβου και μια νεα ρυθμιση που προσομοιωνει τον ηχο jazz club.

Ακομη ενα νεο χαρακτηριστικο στο εσωτερικο ειναι η προηγμενη λειτουργια καθαρισμου αερα Advanced Air Cleaner, που περιλαμβανει αισθητηρα για τα σωματιδια PM2,5. Το συστημα επιτρεπει στους χρηστες να παρακολουθουν την ποιοτητα του αερα στο εσωτερικο μεσω της κεντρικης οθονης. Εφοσον ο χρηστης το επιθυμει, το Advanced Air Cleaner μπορει να εξαλειψει ολα τα μικροσκοπικα σωματιδια απο την ατμοσφαιρα της καμπινας μεσα σε λιγα λεπτα.

Τοσο το νεο ηχοσυστημα Bowers & Wilkins οσο και η λειτουργια Advanced Air Cleaner διατιθενται πλεον σε ολα τα μοντελα των Σειρων 90 και 60, που βασιζονται στην πλατφορμα SPΑ. Ολα τα μοντελα των Σειρων 90 και 60 εξοπλιζονται επισης με δυο θυρες φορτισης USB-C για τους πισω επιβατες. Επιπλεον, η λειτουργια ασυρματης φορτισης για smartphone, που παρουσιαστηκε για πρωτη φορα στο XC40, διατιθεται στις περισσοτερες εκδοσεις των Σειρων 90 και 60.

Στο εσωτερικο, η αποκλειστικη μαλλινη επενδυση καθισματων tailored wool blend, που παρουσιαστηκε για πρωτη φορα περυσι στο XC90, διατιθεται πλεον σε ολα τα μοντελα των Σειρων 90 και 60, ενω υπαρχει και επιλογη χωρις δερμα (leather free), στα κορυφαια επιπεδα εξοπλισμου.

Η Volvo Cars επεκτεινει σημαντικα τo ευρος των ηπιων υβριδικων συστηματων κινησης 48V στο συνολο της γκαμας της, καθιστωντας τα διαθεσιμα σε καθε της μοντελο.

Τα ηπια υβριδικα συστηματα, που παρουσιαστηκαν αρχικα στα XC60 και XC90 το περασμενο ετος, θα ειναι πλεον διαθεσιμα σε ολα τα μοντελα των Σειρων 90 και 60, καθως και στο XC40. Οι επιλογες των ηπιων υβριδικων συστηματων στο V90 Cross Country αντιπροσωπευουν τις πρωτες προτασεις ηλεκτροκινησης στην ιστορια της ξεχωριστης Σειρας Cross Country.

Τα ηπια υβριδικα συστηματα της Volvo Cars προσφερουν στους οδηγους εως και 15% μεγαλυτερη οικονομια καυσιμου και μειωμενες εκπομπες ρυπων σε πραγματικες συνθηκες οδηγησης. Το συστημα πεδησης break-by-wire αλληλεπιδρα με το συστημα ανακτησης ενεργειας και μειωνει την καταναλωση καυσιμου και τις εκπομπες ρυπων, ανακτωντας κινητικη ενεργεια κατα το φρεναρισμα.

Μαζι με τη σειρα Recharge των Plug-in υβριδικων και αμιγως ηλεκτρικων αυτοκινητων, αυτο σημαινει οτι υπαρχει πλεον ενα ηλεκτροκινητο Volvo για καθε ενδιαφερομενο.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!