Αυτή η Bentley αναδείχθηκε το καλύτερο Dream Machine του κόσμου

 Μιας και το motto του Topspeed.gr ειναι οτι \”Τα ονειρα ειναι δωρεαν\”, δεν μπορει παρα αυτη η διακριση για ενα μοντελο της Bentley, να μπει λιγο πιο… ψηλα στην καρδια μας (μερα που ειναι). Ο λογος για τη Bentley Flying Spur W12 τιμηθηκε με τον τιτλο “Best Dream Machine” στα βραβεια Drivers’ Choice Awards για το 2021, του MotorWeek. Προκειται για το μακροβιοτερο τηλεοπτικο προγραμμα του κοσμου για το αυτοκινητο, που παραγεται στις Η.Π.Α. και προβαλλεται απο πολλα τηλεοπτικα καναλια παγκοσμιως. Απο το 1981, το MotorWeek κρινει τα καλυτερα στην αυτοκινητοβιομηχανια, εξεταζοντας τα απο την οπτικη του υποψηφιου αγοραστη, αξιολογωντας τις τασεις της παγκοσμιας αυτοκινητοβιομηχανιας, ενω παραλληλα αναδεικνυει τις πιο καινοτομες τεχνολογιες.


Με περισσοτερες απο 40.000 Flying Spur στην κυκλοφορια, απο το λανσαρισμα της το 2005, το ολοκαινουργιο μοντελο συνεχιζει να θετει το προτυπο ως το πιο επιτυχημενο υπερπολυτελες σπορ sedan στον κοσμο. Με μοναδικες λεπτομερειες, οπως το πρωτο τρισδιαστατο δερμα στην αυτοκινητοβιομηχανια η η περιστρεφομενη οθονη Bentley και ενα πτυσσομενο, φωτισμενο “Flying B” στο μπροστινο καπο, η Flying Spur δεν παυει να εντυπωσιαζει ολα αυτα τα χρονια. 


Ο δημιουργος και οικοδεσποτης ολα αυτα τα χρονια του MotorWeek, John Davis, σχολιαζει: «Η Bentley Flying Spur ειναι ενα αυτοκινητο που ανταποκρινεται πληρως στα ονειρα μας οταν προκειται για την ακρατη πολυτελεια και τις κορυφαιες σπορ επιδοσεις. Επιταχυνει χωρις κοπο εως 60 μιλια την ωρα σε λιγοτερο απο 4,0 δευτερολεπτα, πραγμα που δεν ειναι πραγματικα αρκετος χρονος για να απολαυσεις τη σχολαστικα χειροποιητη αγκαλια που σε φιλοξενει, την καμπινα της Flying Spur». 


Με τελεια ενσωματωση των καλυτερων στοιχειων της παραδοσιακης βρετανικης χειροτεχνιας και πρωτοποριακη τεχνολογια, η τριτη γενια Flying Spur ειναι δικαιωματικα η νεα ναυαρχιδα της Bentley. Τολμηρος σχεδιασμος και πιο μυωδεις γραμμες εξωτερικα, συνδυαζονται με ενα απαραμιλλο εσωτερικο, πεμπτουσια της πολυτελειας και της καινοτομιας. Κορυφαια υλικα, δερμα, ξυλο και μεταλλο, συνδυαζονται σε ενα αισθητικα αψογο αποτελεσμα που συμπληρωνεται απο ευρυτατη γκαμα εξυπνου και διαισθητικου εξοπλισμου, προσαρμοσμενου στον οδηγο και τους επιβατες. Απροσκοπτη συνδεσιμοτητα, τελευταιας τεχνολογιας συστημα πλοηγησης με λεπτομερεστατους δορυφορικους χαρτες και κορυφαια συστηματα υποβοηθησης οδηγου και ασφαλειας συμπληρωνουν την αισθηση απολυτης ανεσης και πολυτελειας. 


Μεσα απο μια γκαμα προαιρετικου εξοπλισμου, οπως Rear Seat Entertainment tablets, επιλογες ηχου που περιλαμβανουν το κορυφαιο συστημα Naim for Bentley και ακομη και την πολυτελεια ενος ενσωματωμενου ψυγειου δυο φιαλων, η πισω καμπινα της Flying Spur ειναι το ονειρεμενο μερος εργασιας η χαλαρωσης, στο δρομο. 


Με επιλογη αναμεσα στον εμβληματικο, διασημο W12 κινητηρα η τον πιο «πρασινο» V8, ολες οι Flying Spur παραγονται στο σπιτι της Bentley στο Crewe – το πρωτο εργοστασιο ουδετερου ανθρακα στον κοσμο για την παραγωγη υπερπολυτελων αυτοκινητων. Εκει, η μοναδικη εφαρμογη συγχρονης τεχνολογιας αιχμης της Bentley, συνδυαζεται με την παραδοσιακη βρετανικη χειροτεχνια με καινοτομα χαρακτηριστικα, ωθωντας τα ορια βελτιωσης και προσοχης στη λεπτομερεια σε ακομα υψηλοτερα επιπεδα, για να δημιουργησουν το καλυτερο υπερπολυτελες σπορ sedan που κατασκευαστηκε ποτε. 

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!