Αυτό είναι το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Volvo C40 Recharge

 


  Tο μελλον της Volvo Carsειναι ηλεκτρικο και το νεο Volvo C40 Recharge ειναι η πιο προσφατη αποδειξη της δεσμευσης της για ενα μελλον με μηδενικες εκπομπες ρυπων.

 

  Το C40 Rechargeδιαθετει ολα τα οφελη ενος SUV, αλλα σε πιο χαμηλη και πιο κομψη σχεδιαστικη φορμα. Βασισμενο στην πλατφορμα CMA, ειναι το πρωτο μοντελο στην ιστορια της Volvoπου σχεδιαστηκε αποκλειστικα ως αμιγως ηλεκτρικο.

 


  Μετα την παρουσιαση του XC40 Rechargeκαι τωρα του C40 Recharge, η Volvo Cars θα προχωρησει στο λανσαρισμα αρκετων επιπλεον ηλεκτρικων μοντελων τα επομενα χρονια.

 


  Ηδη εως το 2025, η εταιρεια σκοπευει το 50% των παγκοσμιων πωλησεων της να προερχεται απο αμιγως ηλεκτρικα αυτοκινητα και το υπολοιπο απο υβριδικα. Μεχρι το 2030, το σχεδιο της προβλεπει καθε αυτοκινητο που διαθετει στην αγορα να ειναι αμιγως ηλεκτρικο.

 


  «Το C40 Rechargeεκφραζει το μελλον της Volvo και δειχνει το που κατευθυνομαστε»,δηλωσε ο Henrik Green (Χενρικ Γκριν), Επικεφαλης Τεχνολογιας στη Volvo Cars. «Ειναι αμιγως ηλεκτρικο, προσφερεται μονο onlineμε ενα εξυπνο πακετο παροχων και θα ειναι διαθεσιμο για γρηγορη παραδοση. Το να αποκτας ενα νεο Volvo δεν ηταν ποτε τοσο ελκυστικο».

 


  Το πισω μερος του C40 Rechargeδιαθετει μια εντυπωσιακη σχεδιαση με χαμηλη γραμμη οροφης, ενω η εμπρος σχεδιαση λανσαρει ενα νεο προσωπο για τα ηλεκτρικα Volvoκαι περιλαμβανει προβολεις με stateoftheart τεχνολογια pixel.

 


  Στο εσωτερικο, το C40 Rechargeπαρεχει στους πελατες την υψηλη θεση οδηγησης που προτιμουν οι περισσοτεροι οδηγοι Volvo, ενω στο διακοσμο και στα χρωματα υπαρχει μια σειρα επιλογων που ειναι αποκλειστικες για το συγκεκριμενο μοντελο. Προκειται επισης για το πρωτο αυτοκινητο της Volvoστο οποιο δεν γινεται καθολου χρηση δερματος.

 


  Οπως το XC40 Recharge, το C40 Rechargeδιαθετει ενα απο τα καλυτερα συστηματα infotainmentστην αγορα. Εξελιγμενο σε συνεργασια με την Google, βασιζεται σε λειτουργικο συστημα Android. Προσφερει στους καταναλωτες εφαρμογες Googleκαι ενσωματωμενες υπηρεσιες οπως το Google Maps, το Google Assistant και το Google Play Store*.

 

  Τα απεριοριστα δεδομενα παρεχουν εξαιρετικη συνδεσιμοτητα και το C40 Rechargeθα λαμβανει ασυρματες αναβαθμισεις λογισμικου. Αυτο σημαινει οτι θα συνεχισει να βελτιωνεται με την παροδο του χρονου – κι ας εχει αφησει πισω του το εργοστασιο.

 


  Το συστημα κινησης αποτελειται απο δυο ηλεκτροκινητηρες, εναν στον εμπρος και εναν στον πισω αξονα, που τροφοδοτουνται απο μια μπαταρια 78kWh, η οποια μπορει να φορτιστει εως το 80% σε περιπου 40 λεπτα*. Η εκτιμωμενη αυτονομια του αυτοκινητου ειναι γυρω στα 420 km*, τιμη που αναμενεται να βελτιωνεται με την παροδο του χρονου, καθως θα γινονται ασυρματες αναβαθμισεις στο λογισμικο.

 

  Οπως ανακοινωθηκε νωριτερα σημερα, το αμιγως ηλεκτρικο C40 Rechargeθα ειναι διαθεσιμο μονο online. Συμφωνα με τη φιλοδοξια της για τη μειωση της πολυπλοκοτητας στη διαθεση των μοντελων της και την παροχη ελκυστικα προ-διαμορφωμενων εκδοσεων, η Volvo Carsεχει απλοποιησει δραστικα τον τροπο που διατιθεται το C40 Recharge.

 


  Οταν οι πελατες παιρνουν ενα νεο C40 Recharge, το αυτοκινητο θα συνοδευεται απο ενα εξυπνο πακετο παροχων, που περιλαμβανει στοιχεια οπως η συντηρηση, η εγγυηση, η οδικη βοηθεια, καθως και επιλογες για την οικιακη φορτιση, αλλα και ασφαλιση – οπου διατιθεται.

 

  Το C40 Rechargeθα μπει στην παραγωγη αυτο το φθινοπωρο και θα κατασκευαζεται μαζι με το XC40 Recharge, στο εργοστασιο της Volvo Cars, στη Γανδη, στο Βελγιο.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!