Αυτή η νέα γκάμα Abarth 595 (& video)

 


  Περισσοτερα απο 70 χρονια απο την ιδρυση της, η Abarth, διατηρει αναλλοιωτο το DNA που της ενεπνευσε ο ιδρυτης της, Carlo Abarth. Στιλ, αποδοση, ξεχωριστος χαρακτηρας και βεβαια παθος για τους αγωνες. Η νεα σειρα 595, η οποια ειναι διαθεσιμη και στην Ελλαδα βασιζεται σε αυτα τα διαχρονικα χαρακτηριστικα, προσφεροντας μια σειρα εκδοσεων που εστιαζουν με το δικο τους ξεχωριστο τροπο στον αυθεντικο χαρακτηρα Abarth.




  Εφοδιασμενες με τον κινητηρα 1.4 Τ-Jet, συνολο που εφοδιαζει και τα μονοθεσια των πρωταθληματων της Formula 4 σε Ιταλια και Γερμανια, η σειρα 595 διαθετει –αναλογα με την εκδοση- ιπποδυναμεις που ξεκινουν απο τους 145 και φτανουν εως και τους 180 ιππους. Διπλα στις συλλεκτικες σειρες Yamaha Monster και 70ο Anniversario, οι αναβαθμισμενες εκδοσεις Turismo και Competizione φερνουν εκτος των αλλων και μερικες νοσταλγικες εκπληξεις απο την πλουσια κληρονομια της μαρκας.




  Με εμφαση στο στιλ, η εκδοση Turismo (165hp) ειναι διαθεσιμη με επενδυση αλκανταρα στο ταμπλο, αλλα και νεα δερματινα μπακετ καθισματα με εμπνευση απο τα αγωνιστικα των δεκαετιων του 1950 και του 1960. Αντιστοιχα η εκδοση Competizione (180hp) με εμφαση στο δυναμικο χαρακτηρα ειναι διαθεσιμη με το νεο χρωμα Blue Rally, χρωμα που διεθετε και το θρυλικο Fiat Abarth 131 Rally stradale της  δεκαετιας του 1970. Το συνολο συμπληρωνουν οι νεες ζαντες αλουμινιου “Montecarlo” των 17 ιντσων, οι οποιες φερνουν μνημες απο το απολυτο rally αυτοκίνητο, τη Lancia Delta HF Integrale.




  Τα παραπανω χαρακτηριστικα συμπληρωνουν επιλογες απο κορυφαιους προμηθευτες, οπως η Sabelt (καθισματα και ζωνες ασφαλειας), η Brembo (συστημα πεδησης), Koni (αμορτισερ) και Eibach(ελατηρια).




  Το συνολο των εκδοσεων της νεας σειρας 595 ειναι διαθεσιμες και με αυτοματο κιβωτιο ταχυτητων με δυνατοτητα σειριακης λειτουργιας, ενω τα 595, 595 Turismo και 595 Competizione ειναι διαθεσιμα και σε εκδοσεις cabrio. Οι τιμες της νεας σειρας της Abarth ξεκινουν απο τις 19.250 ευρω, ενω ολες οι εκδοσεις καλυπτονται απο 4ετη εργοστασιακη εγγυηση με ισχυ εως 160.000χλμ. και αντιστοιχης διαρκειας υπηρεσια οδικης βοηθειας.




Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!