Αυτό είναι το νέο υβριδικό Honda HR-V

 


  Η Honda αποκαλυψε την τελευταια γενια του δημοφιλους compact SUV HR-V, που διαθετει ενα ισχυρο και αμεσης αποκρισης υβριδικο συστημα κινησης e:HEV με δυο ηλεκτροκινητηρες (στανταρ, για πρωτη φορα). Το νεο HR-V προσφερει αποδοτικη λειτουργια, εξελιγμενα συστηματα ασφαλειας και προηγμενες τεχνολογιες. Σχεδιαστικα, ειναι εμπνευσμενο απο το τολμηρο και κομψο σχημα ενος coupe, διατηρωντας και αναβαθμιζοντας τα πλεονεκτηματα ανεσης και ευρυχωριας για τα οποια φημιζεται.

 


  Το νεο HR-V, που θα διατιθεται στην Ευρωπη απο τα τελη του 2021, ειναι το επομενο μοντελο με το ‘διακριτικο’ e:HEV (hybrid electric vehicle) στη γκαμα της Honda, μετα το ανανεωμενο CR-V και το νεο Jazz που λανσαριστηκε το 2020. Επεκτεινοντας την ηλεκτροκινητη γκαμα της, η Honda πλησιαζει περισσοτερο στο στοχο της να εξηλεκτρισει ολα τα Ευρωπαϊκα mainstream μοντελα της μεχρι το 2022.

 

 

Στυλ premium SUV

 


  Η επομενη γενια HR-V e:HEV αποτελει ενα ξεχωριστο compact SUV με επιρροες απο την αισθητικη ενος coupe. Το νεο μοντελο ενσαρκωνει την απεριττη, καθαρη, μοντερνα σχεδιαστικη φιλοσοφια της μαρκας, οπως την ειδαμε σε προσφατα, νεα μοντελα της Honda, ακολουθωντας υψηλα προτυπα λειτουργικοτητας και αισθητικης.

 


  Η σχεδιαση περιλαμβανει μια νεα, τολμηρη μασκα, ενω στο σχημα του αμαξωματος ενσωματωνεται ενα μακρυ καπο και πιο αιχμηρα, καθετα πλαϊνα τμηματα προς οφελος της ευρυχωριας εσωτερικου. Το κεντρο του καπο ειναι χαμηλο και επιπεδο, ενω η ‘γραμμη ωμου’ ρεει προς τη βαση των κολονων Α, αποπνεοντας μια αισθηση σταθεροτητας και στιβαροτητας, οπως αρμοζει σε ενα SUV. 

 

 

Εξαιρετικη ευρυχωρια, ανεση και πρακτικοτητα

 


  Το νεο HR-V πετυχαινει εναν ακαταμαχητο συνδυασμο premium SUV στυλ και μεγιστης ευρυχωριας χαρη στην εξυπνη διαταξη των εξαρτηματων του υβριδικου συστηματος κινησης. Ως αποτελεσμα, το HR-V διατηρει τον κορυφαιο εσωτερικο χωρο του προκατοχου του, που σημαινει οτι μπορει να μεταφερει τεσσερις ενηλικες με μεγιστη ανεση.

 


  Οπως το εξωτερικο, ετσι και το ευρυχωρο εσωτερικο αποπνεει εντονα την αισθηση στιβαροτητας ενος premium SUV, ενω εχει γινει χρηση μοντερνων υφασματων και ποιοτικων υλικων. Η συγχρονη, μινιμαλιστικη αισθητικη, που ξεκινα απο την οριζοντια διαταξη του πινακα οργανων, ειναι αποτελεσμα της απεριττης φιλοσοφιας του εσωτερικου και του ταμπλο, οπου το καθε στοιχειο ειναι μελετημενο και εργονομικα τοποθετημενο. Η αισθηση ευεξιας και ευρυχωριας επιτεινεται με ενα νεο συστημα διαχυσης του αερα που καθοδηγει τη ροη φρεσκου αερα διπλα και πανω απο τους επιβατες, μεσω μοναδικων αεραγωγων σχηματος L στις πανω γωνιες του ταμπλο.

 


  Χαρη στην αριστη ενσωματωση του συστηματος κινησης της Honda σε συνδυασμο με την κεντρικη διαταξη του ρεζερβουαρ, το νεο HR-V διατηρει τα ευελικτα καθισματα Magic Seats που προσφερουν δυο δυνατοτητες αναδιπλωσης (επιπεδη η ορθια διαταξη), αναλογα με τις απαιτησεις φορτωσης.

 


Το νεο HR-V e:HEV θα διατιθεται στην Ευρωπη στα τελη του 2021.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!