Τον Ιούνιο έρχεται στην Ελλάδα το νέο Nissan Qashqai

Στις αρχες Ιουνιου θα \”πατησει\” στους ελληνικους δρομους το ολοκαινουριο Nissan Qashqai. Οι τιμες για το ανανεωμενο μοντελο, το οποιο κανει εντυπωσιακο τεχνολογικο και σχεδιαστικο αλμα σε σχεση με την απερχομενη γενια, αναμενεται να ανακοινωθουν το αμεσως επομενο διαστημα.


Σε πρωτη φαση παντως, απο την παγκοσμια παρουσιαση του νεου Qashqai, προκυπτουν δυο τινα: Το ενα, ειναι οι εμφανεις σχεδιαστικες επιρροες απο το Juke -οι οποιες μαλιστα οδηγησαν και σε γενναια αυξηση των μεγεθων του Qashqai, για να υπαρξει διαφοροποιηση μεταξυ των δυο μοντελων- αλλα και απο τη νεα γενια του Patrol, που μας καταδεικνυει τη νεα, τολμηρη σχεδιαστικη ταυτοτητα της ιαπωνικης μαρκας. Και δευτερο, την εντυπωσιακη αλλαγη του εσωτερικου (εδω, στο Topspeed.gr διαφωνουμε στο αν υπαρχουν επιρροες απο το Juke η και απο το GT-R), η οποια ερχεται να βαλει \”σφηνα\” το best seller της αγορας των SUV στον ευρωπαϊκο ανταγωνισμο

Τολμηρο το νεο Nissan Qashqai, σχεδιαστικα

Οχι τυχαια αλλωστε, το νεο Qashqai ειναι σχεδιασμενο στην Ευρωπη και φερει επανω του ολη την τεχνολογια αιχμης της Nissan. Χαρακτηριστικοτερο, το ePower (εδω μιλαμε για απευθειας επιρροη απο το LEAF), στο οποιο το υβριδικο Qashqai κινειται απο ηλεκτροκινητηρα αποδοσης 190 ιππων (και 330 Nm ροπης), χρησιμοποιωντας το μοτερ βενζινης 1,5 λιτρων, ως γεννητρια φορτισης της μπαταριας

Οι τεχνολογιες αιχμης πρωταγωνιστουν στο εσωτερικο του νεου μοντελου

Ισχυροτερη εκδοση του Nissan Qashqai, που δεν θα παρεχεται με κινητηρα πετρελαιου (αλλα θα παρεχεται σε προσθιοκινητες και τετρακινητες εκδοσεις, με αυτοματο και χειροκινητο κιβωτιο), μετα την ηλεκτρικη, θα ειναι αυτη με τον γνωστο τετρακυλινδρο κινητηρα βενζινης 1,3 DIG-T με υβριδικο 12v συστημα ALiS με 158 ιππους και 260 Nm ροπης. 

Εμφανεις οι επιρροες απο το Juke στο δημοφιλεστερο SUV 

Σε αυτη την εκδοση, θα διατιθεται και τετρακινητο, με μηχανικο 6αρι κιβωτιο η αυτοματο CVT). Θα διατιθεται επισης με το ιδιο μοτερ και με 140 ιππους και 240 Nm ροπης με μηχανικο κιβωτιο ταχυτητων και κινηση στους εμπρος τροχους.


Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!