Βραβείο εργονομίας για το νέο SsangYong Rexton

Το Μεγαλο Βραβειο Εργονομικου Σχεδιασμου 2017 κερδισε το νεο SsangYong Rexton αναδεικνυοντας την προσοχη στη λεπτομερεια που εχει δοθει στην κατασκευη του. 

Ηταν 2015, οταν το SsangYong Tivoli κερδισε το πολυ σημαντικο Μεγαλο Βραβειο Εργονομικου Σχεδιασμου, αποδεικνυοντας εμπρακτα οτι μια νεα, ελπιδοφορα, εποχη εχει ξεκινησει για την παλαιοτερη κορεατικη φιρμα κατασκευης αυτοκινητων.


Τωρα ηρθε η ωρα του νεου SsangYong Rexton, που παρουσιαστηκε επισημα στην Εκθεση Αυτοκινητου της Σεουλ στα τελη Μαρτιου, να κερδισει τη σημαντικη αυτη διακριση. Προκειται για ενα θεσμο που διοργανωνει το Ινστιτουτο Εργονομιας της Κορεας και αξιολογει τα καινουρια προϊοντα σε 7 τομεις, οσον αφορα στην εργονομια τους: φιλικοτητα του προϊοντος, αποτελεσματικοτητα, χρηστικοτητα, απτη ποιοτητα, ασφαλεια, φιλικοτητα προς το περιβαλλον, κοστος.


Το νεο Rexton , το οποιου η παραγωγη μολις ξεκινησε, αποτελει την κορωνιδα της SsangYong, ενω περικλειει μεσα στο 4,8 μετρων μηκους αμαξωμα του, ολη την τεχνολογια και την πολυτελεια που αποζηταει κανεις απο ενα μεγαλο, premium SUV. 

Στην προκειμενη περιπτωση το Rexton βραβευτηκε για την απτη ποιοτητα των υλικων του, τον ολοκληρωμενο προϊοντικο του χαρακτηρα, τη διαφοροποιημενη (απο τον ανταγωνισμο) φιλοσοφια εξελιξης, αλλα και την κορυφαια εργονομικα σχεδιαστικη του τεχνολογια.


Θυμιζουμε οτι το εσωτερικο του νεου Rexton στοχο εχει να προσφερει «εκλεπτυσμενη πολυτελεια». Οι δερματινες επενδυσεις, που κανουν χρηση δερματος Nappa, η τα ηλεκτρικα καθισματα με μνημες που «σωζουν» και τη θεση των εξωτερικων καθρεπτων, ειναι μερικα μονο απο τα παραδειγματα που αναδυουν την αισθηση ανωτερης ποιοτητας που εισπραττουν οι επιβατες. Παραλληλα, το νεο Rexton προσφερει τους μεγαλυτερους χωρους στην κατηγορια του, χαρη στη βελτιστη αξιοποιηση του εσωτερικου του. 

Το νεο μοντελο αναμενεται στην Ελλαδα το ερχομενο φθινοπωρο. 

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!