Δες τον πιο… αγχωμένο τερματισμό του WRC, στο Μεξικό!

Τελος καλο ολα καλα!

Η Citroen με το Citroen C3 WRC και ο Kris Meeke εγραψαν ιστορια με το δραματικο τροπο που τερματισαν τον αγωνα στο Μεξικο, κατακτωντας την πρωτη θεση! Αυτη ειναι η πρωτη νικη της χρονιας για την αγωνιστικη ομαδα της Citroen! 

Ελαχιστα πριν τη γραμμη του τερματισμου, ο Kris Meeke ειχε μια εξοδο που παραλιγο να του κοστισει τη διακριση στον αγωνα, αφου ακολουθησαν μερικα δευτερολεπτα… αγχωδους περιπλανησης στον παρακειμενο χωρο σταθμευσης. 

Ο βορειο Ιρλανδος οδηγος εχασε τον ελεγχο του C3 σε μια παρατεταμενη δεξια, τεσσερις στροφες πριν τον τερματισμο και τον θριαμβο. Η εικονα στη συνεχεια ειναι χαρακτηριστικη. Ο Meeke με το Citroen C3 WRC περασε ξυστα απο δυο παρκαρισμενα αυτοκινητα σε χωρο σταθμευσης. Συνεχισε μεσα στο παρκινγκ, πιθανοτατα λογω αποπροσανατολισμου, αντι να βγει αμεσως ξανα στο δρομο και αφου πραγματοποιησε ενα σλαλομ αναμεσα στα παρκαρισμενα, βρηκε μια διοδο για επαναφορα του αυτοκινητου στην τελευταια ειδικη. 

Στο service park, κραυγες ανακουφισης και επευφημιες απο την απροσδοκητη αυτη εξελιξη που ανετρεψε καθε προηγουμενη προβλεψη! Οι υπολοιποι οδηγοι που παρακολουθουσαν στα μονιτορ μετα το δικο τους τερματισμο, απλα δεν πιστευαν αυτο που μολις ειδαν! Το Citroen C3 WRC εφτασε στο τελος, λαβωμενο ελαφρα και με ροκανισμενο το χρονο, ωστοσο 13,8” γρηγοροτερα απο τον δευτερο οδηγο! Με αυτο το δραματικο τροπο, η Citroen Total Abu Dhabi WRT, “κλειδωσε” την παρθενικη της νικη στο φετινο πρωταθλημα!  

Στη συνεχεια το εντυπωσιακο rally του WRC αλλαζει ηπειρο και ερχεται στην Κορσικη, οπου στις 6 Απριλιου, θα ξεκινησει ο 4ος απο τους 13 αγωνες του πρωταθληματος.

Δες την επιμαχη σκηνη:

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=8mRoZBmnbPU]

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!