Δωρεάν βιολογικός καθαρισμός από την Peugeot Automotivo

Η Peugeot Automotivo γιορταζει τα 30 χρονια λειτουργιας της και προσφερει δωρεαν στους πελατες της τον βιολογικο καθαρισμο του κλιματιστικου του αυτοκινητου τους μεχρι το τελος Μαϊου. Αυτη η μοναδικη προσφορα εξασφαλιζει την καλη ποιοτητα του αερα που εισπνεει κανεις οταν βρισκεται στο αυτοκινητο του, παραλληλα με την οικονομια καυσιμου.


Ο βιολογικος καθαρισμος κλιματιστικου απαιτει τη ρυθμιση του κλιματιστικου (air condition/clima) και τον καθαρισμο των σωληνωσεων απο βακτηρια και σκονη. Χρησιμη θα ηταν και η αντικατασταση του φιλτρου καμπινας με απλο φιλτρο η ενεργου ανθρακα, ωστε να επιτευχθει η βελτιστη αποδοση και η αποφυγη συσσωρευσης επιβλαβων για την υγεια βακτηριων.

Επιπλεον, με την επισκεψη τους στην Peugeot Automotivo οι κατοχοι μοντελων της γαλλικης μαρκας  μπορουν να  επωφεληθουν περαιτερω, κανοντας εναν δωρεαν ολοκληρωμενο τεχνικο ελεγχο ασφαλειας ο οποιος γινεται απο εμπειρους τεχνικους και αφορα ζωτικα σημεια ενος αυτοκινητου.  

Η Peugeot Automotivo προβλεπει και ενημερωνει τους πελατες της για τυχον μικροπροβληματα του αυτοκινητου τους, τα οποια αν επισκευαστουν εγκαιρως, δεν θα εξελιχθουν στο μελλον σε μεγαλες επισκευες. Για αυτες τις περιπτωσεις προσφερεται 20% εκπτωση σε ανταλλακτικα και εργασια.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!