Δωρεάν φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων σε όλα τα καταστήματα LEROY MERLIN

 


  Τη συνεργασια τους στο πεδιο της ηλεκτροκινησης των οχηματων ανακοινωνουν η LEROY MERLIN και η εταιρεια παραγωγης και προμηθειας ενεργειας ΗΡΩΝ, αναλαμβανοντας κοινη πρωτοβουλια για την επιτευξη των στοχων της αντιμετωπισης της κλιματικης αλλαγης και της προστασιας του περιβαλλοντος.

 

  Πιο συγκεκριμενα, η LEROY MERLIN παρεχει σε ολους τους κατοχους ηλεκτρικων αυτοκινητων τη δυνατοτητα δωρεαν φορτισης των οχηματων τους σε 12 σημεια, σε 6 καταστηματα της σε ολη την Ελλαδα (συντομα θα προστεθουν αλλα 2 σημεια στο καταστημα LEROY MERLIN Κηφισου), απλα και ανεξοδα κατα τις ωρες λειτουργιας των καταστηματων. Με τη δραση της αυτη, η εταιρεια υποστηριζει εμπρακτα την πρασινη και βιωσιμη αναπτυξη.

 

  Οι ηλεκτρικοι ταχυφορτιστες (EVBox Business Line της ENGIE) εγκατασταθηκαν στα καταστηματα της LEROY MERLIN απο τον ΗΡΩΝΑ, παρεχοντας δωρεαν «καθαρη» ηλεκτρικη ενεργεια στους οδηγους που θα θελησουν να φορτισουν τα ηλεκτρικα τους οχηματα στους σταθμους φορτισης.

 

  Η πληρης, ασφαλης και δωρεαν φορτιση των ηλεκτρικων αυτοκινητων αποτελει ενα ακομη βημα στις πρακτικες που υιοθετει η LEROY MERLIN για εναν πιο «πρασινο» πλανητη μεσω της προστασιας του περιβαλλοντος και της βελτιωσης της ποιοτητας ζωης στις πολεις μας. Παραλληλα, αυτη η κινηση της LEROY MERLIN δινει το εναυσμα στους καταναλωτες να ενημερωθουν για τις δυνατοτητες της ηλεκτροκινησης στην Ελλαδα αλλα και για τις συνεπειες της χρησης των ορυκτων καυσιμων, τα οποια επιβαρυνουν το περιβαλλον και προκαλουν μη αναστρεψιμες βλαβες που θα ειναι επιζημιες για τις επομενες γενιες.

 

  Ο ΗΡΩΝ, κορυφαια εταιρεια παραγωγης και προμηθειας ενεργειας, πρωταγωνιστει στη διεισδυση των Ανανεωσιμων Πηγων Ενεργειας (ΑΠΕ) στην ελληνικη κοινωνια. Μεσα απο τo καινοτομο προγραμμα ΕΝ.Α, o ΗΡΩΝ συμβαλλει στην ενεργειακη ανεξαρτησια των καταναλωτων μεγιστοποιωντας τη χρηση ενεργειας απο ανανεωσιμες πηγες. Παραλληλα μεσα απο τη σειρα προγραμματων Eco Energy ο ΗΡΩΝ προσφερει την επιλογη της καθαρης ενεργειας (ηλιακης και αιολικης) σε νοικοκυρια και επιχειρησεις και ενισχυει εμπρακτα την επιβεβλημενη καθολικη κινητοποιηση για την προστασια του περιβαλλοντος με λυσεις που ταυτοχρονα συνεπαγονται οικονομικο οφελος για τους πελατες του. Επιπλεον, πρωτοπορει και στον τομεα της ηλεκτροκινησης μεσα απο τα προγραμματα Eco Drive Home & Home Charge για οικιακους καταναλωτες, κατοχους ηλεκτρικων αυτοκινητων και Eco Drive Business Electric και Eco Drive Business Plug In αντιστοιχα, για τις επιχειρησεις και τους επαγγελματιες με ηλεκτρικα και Plug In οχηματα.

 

  Με δηλωση της, η Brand Communication Business Leader της LEROY MERLIN Ασπα Νικολοπουλου αναφερει: «Το 2020 μπορει να μας επιφυλασσε πολλες εκπληξεις, μας δοθηκε ομως η ευκαιρια να επισπευσουμε τις προσπαθειες μας για την αντιμετωπιση της κλιματικης αλλαγης και τη στηριξη μιας βιωσιμης κοινωνιας. Η κριση του COVID-19 ειναι απο πολλες αποψεις μια ανθρωπιστικη κριση, ομως οι σημαντικες κινησεις που ειχαν προγραμματιστει για το 2020, δεν τεθηκαν σε αναμονη, προχωρωντας  γοργα στη δημιουργια ενος πρασινου αποτυπωματος για τη LEROY MERLIN».

 

  Ο κ. Γιωργος Δανιολος, Διευθυνων Συμβουλος του Ομιλου ΗΡΩΝ, επισημαινει: «Ο ΗΡΩΝ πρωταγωνιστει στη διεισδυση της πρασινης ενεργειας και με πρωτοποριακα προγραμματα, οπως το ΕΝ.Α και με επιτυχημενες συνεργασιες, οπως αυτη με τη LEROY MERLIN, υλοποιουμε τη δεσμευση μας στην προσπαθεια για τον περιορισμο των εκπομπων αεριων ρυπων και την προστασια του περιβαλλοντος. Με αιχμη του δορατος την καινοτομια, ο ΗΡΩΝ προτρεπει τους πολιτες στη χρηση των Ανανεωσιμων Πηγων Ενεργειας τοσο στο σπιτι και στην επιχειρηση, οσο και σε σχεση με την κινηση τους. Η ηλεκτροκινηση ειναι ενας τομεας που θα μας απασχολει ολοενα και περισσοτερο και με τετοιες πρωτοβουλιες ευελπιστουμε να συμβαλουμε στην εμπεδωση της στη συλλογικη συνειδηση. Η εταιρεια μας, παρα τις αντικειμενικες δυσκολιες που προκαλει η πανδημια, παραμενει προσηλωμενη στη συναψη συμμαχιων που οδηγουν σε ενα «πρασινο» και βιωσιμο μελλον – ποσο μαλλον οταν προκειται για συνεργατες με το κυρος και την αναγνωριση της LEROY MERLIN».

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!