Επική αντίδραση ενώ του έσπασε η ζάντα καθώς έστριβε στην πίστα!

Οταν τρεχεις με το αυτοκινητο στην πιστα γνωριζεις οτι το οχημα υποκειται σε φθορες στην προσπαθεια σου να το πιεσεις για να τρεξεις στο οριο. Για αυτο κρινεται απαραιτητο να ελεγχεις διεξοδικα το αυτοκινητο προτου το βαλεις στην πιστα προκειμενου να το ευχαριστηθεις με την ψυχη σου χωρις απροοπτα και με μεγιστη ασφαλεια.
Προφανως ο οδηγος Chris Wiita δεν γνωριζε οτι επρεπε να τσεκαρει εξονυχιστικα και απο την μεσα πλευρα των τροχων του αφθαρτου Honda S2000 για τυχον ρωγμες που μπορει να προκληθουν απο την υπερβολικη καταπονηση.

Συμφωνα με την περιγραφη του Chris Wiita, ετρεχε με το Honda S2000 και τις ζαντες της Forgestar για 14 ημερες, εξι απο τις οποιες ημερες φορουσε τα ελαστικα Hankook Ventus RS3, και εξι με τα Toyo Proxes R888s. Στη συνεχεια του εβαλε τα νεα ελαστικα της Bridgestone Potenza RE-71R για τις δυο τελευταιες μερες των trackdays με τα οποια διαπιστωσε καλυτερη πλευρικη προσφυση, και υψηλοτερο  πλευρικο φορτιο στα εξαρτηματα του αυτοκινητου, οπως για παραδειγμα στους τροχους!

Την 14 ημερα λοιπον ο  Chris Wiita και ενω ετρεχε στην πιστα  Buttonwillow, ο αριστερος μπροστινος τροχος του Honda S2000 εσπασε χανοντας τον ελεγχο του αυτοκινητου αλλα ο οδηγος διατηρησε την ψυχραιμια του σταματωντας προοδευτικα το αυτοκινητο του και αντιμετωπισε το συμβαν με πολυ χιουμορ.

Η Forgestar η εταιρια κατασκευης των ζαντων, ενημερωσε τον Wiita οτι θα αντικαταστησει τον σπασμενο τροχο και θα ελεγξει και τους υπολοιπους τροχους. Επισης θα αναλαβει και το κοστος αντικαταστασης του μπιλιοφορου στο S2000 και θα κανει οτι ειναι δυνατον για να αποφευχθουν τετοιες καταστασεις στο μελλον.

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=vtYjujhW27Q]

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!