Εργαστήριο καινοτομίας στο Παρίσι από τη Nissan

Σε συνεργασια με φορεις που προωθουν το μοντελο  start-up, το Εργαστηριο Καινοτομιας της Nissan (Nissan Innovation Lab) επιδιωκει να προσελκυσει συνεργασια με καινοτομες  start-ups (νεοσυστατες ) επιχειρησεις απο ολη την Ευρωπη. Η Nissan θα συνεργαστει με 50 Συνεργατες, οπου και θα δοθει εμφαση στις δραστηριοτητες της μαρκας που σχετιζονται με την ενεργεια. Οι 50 Συνεργατες αποτελουν εναν “επιταχυντη”, καθοδηγουμενοι απο  50 επιτυχημενους επιχειρηματιες,  που σκοπο εχουν να βοηθησουν  τους νεους επιχειρηματιες να αναπτυχθουν γρηγορα και σε ευρος.  Επιπλεον, η συνεργασια με αλλους “επιταχυντες”  οπως η NUMA, θα επικεντρωθει σε αλλες επιχειρηματικες δραστηριοτητες.

Το εργαστηριο θα προσφερει στις start-ups την ευκαιρια να συνεργαστουν με τη Nissan, ενω παραλληλα θα αποτελεσει  τον κομβο για  την “ριψη” πρωτοτυπων, καινοτομων ιδεων, οπως και τον χωρο καθοδηγησης  προς το τελικο αποτελεσμα. Για την λειτουργια και υποστηριξη του Εργαστηριου Καινοτομιας, η Nissan θα παρεχει αποκλειστικο προσωπικο που θα αφοσιωνεται στα εργα καινοτομιας που θα αναπτυχθουν εκει.

Με την καινοτομια ως μια απο τις βασικες αξιες της Nissan, το νεο Εργαστηριο Καινοτομιας ειναι μια ακομη αποδειξη της δεσμευσης της μαρκας στην προωθηση της καινοτομιας, τοσο εντος,  οσο και εκτος του δικου της επιχειρηματικου περιβαλλοντος. Προσφατα, η Nissan ανακοινωσε τον  νικητη του θεσμου Chairman’s Innovation Awards, οπου οι εργαζομενοι της μαρκας  σε ολη την Ευρωπη ειχαν την ευκαιρια να κανουν πραγματικοτητα τις καινοτομες ιδεες  τους.



Σχολιαζοντας την εναρξη του Innovation Lab, o Paul Willcox, Προεδρος της  Nissan Europe  ειπε: “Στη Nissan, συνεχως στοχευουμε στην κορυφη της δημιουργικοτητας και της καινοτομιας, ως βασικα στοιχεια των δραστηριοτητων μας. Η εναρξη του εργαστηριου μας για την Καινοτομια,  επεκτεινει αυτη τη δεσμευση  εδω στο Παρισι, αλλα και με τη δυναμικη επιχειρηματικη κοινοτητα σε ολη την Ευρωπη.  Με αυτο το νεο κομβο καινοτομιας, θα εχουμε ενα ειδικο χωρο και μια μοναδικη πλατφορμα που θα προσελκυει και θα “ξεθαβει” καινοτομες ιδεες τοσο εντος, οσο και εκτος των δραστηριοτητων μας.” 

Μετα το Παρισι, η Nissan σκοπευει να ανοιξει και αλλα Εργαστηρια Καινοτομιας,  σε διαφορες Ευρωπαϊκες πολεις.

Και στην Ελλαδα, η Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαρακης Α.Ε. στηριζει με το GENERATION N, ανθρωπους οι οποιοι παρα το νεαρο της ηλικιας τους, εχουν ηδη καταφερει να ξεχωρισουν για τις καινοτομες ιδεες και πραξεις τους. Κανοντας πραξη το σλογκαν της μαρκας “Innovation that Excites” (Καινοτομια που Ενθουσιαζει), η καμπανια GENERATION N αποτελει μια προσπαθεια αναδειξης και επιβραβευσης ανθρωπων η ομαδων, που μεσα σε ενα δυσκολο περιβαλλον, καταφερνουν να ενθουσιαζουν, να καινοτομουν και να διακρινονται τοσο στην Ελλαδα οσο και στο εξωτερικο. 

Υπαρχει μια νεα γενια που με τη δραση, τη σταση και τις σκεψεις της αλλαζει τον κοσμο. Αυτη ειναι η GENERATION N της Nissan. Ανακαλυψτε την στο www.nissangenerationn.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!