H SEAT ετοιμάζει και τρίτο SUV

Το νεο SUV θα τοποθετηθει πανω απο την κατηγορια του Ateca και θα γινει το κορυφαιο μοντελο της SEAT, ενω θα διατιθεται σε 5-θεσια και 7-θεσια εκδοση. Θα σχεδιαστει στη Βαρκελωνη και θα κατασκευαζεται στο εργοστασιο του Wolfsburg, στη καρδια του Volkswagen Group. Αναμενεται λανσαριστει μεσα στο 2018.

Η γκαμα της SEAT συνεχιζει να μεγαλωνει. Η αυτοκινητοβιομηχανια θα ενισχυσει περαιτερω την επιθετικη προϊοντικη της πολιτικη που ξεκινησε με το Ateca, με το λανσαρισμα ενος τριτου SUV, που θα αποτελεσει την ναυαρχιδα της μαρκας. Το νεο SUV θα τοποθετηθει στη επομενη κατηγορια πανω απο το επιτυχημενο Ateca, θα προσφερεται  σε 5θεσια και 7θεσια εκδοση και θα λανσαριστει το 2018.

Πριν απο αυτο, το δευτερο εξαμηνο της φετινης χρονιας, η SEAT θα ξεκινησει την προωθηση του Arona, ενος compact crossover, που θα κατασκευαζεται στο Martorell στην ιδια πλατφορμα με το νεο Ibiza. Tο νεο, μεγαλυτερο, SUV θα κατασκευαζεται στο εργοστασιο της Volkswagen στο Wolfsburg, διευκολυνοντας με αυτο τον τροπο τις συνεργειες εντος του Ομιλου, εκμεταλλευομενο την πλατφορμα MQB A2.

Ο Προεδρος της SEAT, Luca de Meo εξεφρασε την ικανοποιηση του για το νεο SUV: «Αυτο το αυτοκινητο θα φερει νεους πελατες σε εμας, θα ενισχυσει την εικονα της μαρκας και θα βελτιωσει τα περιθωρια κερδους. Θα σχεδιαστει στη Βαρκελωνη και θα κατασκευαζεται στη Γερμανια. Η παραγωγη του νεου SUV στο Wolfsburg, στη καρδια του Group, θα ενδυναμωσει τους δεσμους μεταξυ SEAT και Volkswagen.»

Το νεο SUV της SEAT θα συνεχισει την προϊοντικη επιθετικη πολιτικη της SEAT και περα απο το 2017 και θα συνεισφερει στη περαιτερω βελτιωση των οικονομικων αποτελεσματων της εταιρειας τα επομενα χρονια. Το 2016 η εταιρεια πετυχε τα καλυτερα οικονομικα αποτελεσματα στην ιστορια της με λειτουργικα κερδη 143 εκατομμυρια ευρω. 

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!