Η νέα έκδοση Forester e-Boxer Adventure, αναδεικνύει το περιπετειώδη χαρακτήρα του Forester


  Μια νεα εκδοση ηρθε να εμπλουτισει τη γκαμα του νεου υβριδικου Forester e-Boxer, το νεο Forester Adventure. Με οψη ανταξια του ονοματος του, το Adventure εχει επιπλεον του πλουσιου standard εξοπλισμου του, νεα γριλια στη μασκα, μαυρη ζαντα 18 ιντσων, ηλιοροφη και εξωτερικα προστατευτικα αλλα και διακοσμητικα στοιχεια που ξεχωριζουν με το βαθυ πορτοκαλι χρωμα τους. 


  Η πορτοκαλι υπογραφη της εκδοσης αυτης συνεχιζεται και στο εσωτερικο, με τις διακριτικες πορτοκαλι ραφες στην κονσολα, στο τιμονι, στο λεβιε ταχυτητων αλλα και στα νεα, αδιαβροχα καθισματα.  


  Ολα αυτα μαζι με το πακετο της μονιμης συμμετρικης τετρακινησης της Subaru, του υβριδικου κινητηρα e-Boxer και του συστηματος προληπτικης ασφαλειας EyeSight κανουν το νεο Forester Adventure ενα πραγματικο SUV αποδρασης και περιπετειας.


  Το Forester e-Boxer Adventure διατιθεται σε δυο χρωματισμους, λευκο και σκουρο γκρι (Crystal White Pearl και Magnetite Grey Metallic αντιστοιχα), η τιμη λιανικης του ειναι 48.360€ πλεον χρεωσης μεταλλικου χρωματος και ειναι αμεσα διαθεσιμο.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!