Η νέα σειρά Fiat 500 είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα (& video)

 


  Σχεδιασμενο για να προσφερει μια διαφορετικη επιλογη για τις αστικες μετακινησεις, το Fiat 500 εξελιχθηκε σε ενα συμβολο της αυτοκινητοβιομηχανιας. Συνδυαζοντας ιδανικα το στιλ με τις εξυπνες λυσεις και τη νοσταλγικη διαθεση, διατηρησε αναλλοιωτο τον αερα της Dolce Vita, μετατρεποντας τις καθημερινες μετακινησεις σε μια ξεχωριστη εμπειρια. Με σχεδον 2.000.000 Fiat 500 να βρισκονται ηδη στους δρομους, η Fiat ανανεωνει τη σειρα του δημοφιλους μοντελου, προσφεροντας μια σειρα εκδοσεων με ξεχωριστο χαρακτηρα που ανταποκρινονται στις διαφορετικες προτιμησεις και αναγκες του κοινου. Η νεα σειρα του Fiat 500 ειναι διαθεσιμη, τοσο σε 3θυρο αμαξωμα, οσο και σε cabrio και αποτελειται απο τα:

 


CULT: Ο αυθεντικος χαρακτηρας του 500 που χαρακτηριζεται απο την εξατομικευση και την απλοτητα, εκφραζεται με τον καλυτερο τροπο στην εκδοση Cult, η οποια αποτελει την ιδανικη εισοδο στο μαγικο κοσμο του θρυλικου μοντελου. Εκτος απο τον πληρη βασικο εξοπλισμο, η εκδοση Cult δινει τη δυνατοτητα στον αγοραστη να επιλεξει επιπλεον πακετα εξοπλισμου διαμορφωνοντας το δικο του μοναδικο 500.

 


CONNECT: Με την τεχνολογια και τη συνδεσιμοτητα σε πρωτο πλανο, η εκδοση CONNECT συνδυαζει ενα ακομα πιο δυναμικο στιλ, προσφεροντας παραλληλα εξαιρετικα πλουσιο εξοπλισμο ανεσης, αλλα και επιπλεον πακετα εξοπλισμου που περιλαμβανουν απο ηλεκτρικα ανοιγωμενη γυαλινη οροφη, εως πληρως ψηφιακο πινακα οργανων και προηγμενο συστημα πολυμεσων με πλοηγηση.

 


DOLCEVITA: Για οσους αγαπουν τη μοναδικη ατμοσφαιρα της δεκαετιας του 1950 που χαρακτηριστηκε και απο την παρουσιαση του πρωτου Fiat 500 το 1957, η εκδοση DOLCEVITA ερχεται με νοσταλγικη διαθεση και μοναδικα χαρακτηριστικα που την καθιστουν ηδη συλλεκτικη. Η υψηλη αισθητικη και ο πλουσιος εξοπλισμος που περιλαμβανει εκτος των αλλων και γυαλινη πανοραμικη οροφη συνδυαζονται με τα –ειδικα για την εκδοση DOLCEVITA– πακετα εξοπλισμου που περιλαμβανουν καθε πιθανη επιλογη που επιθυμει ο αγοραστης, συμπεριλαμβανομενου και ενος συνολου στοιχειων (καθρεπτες, πλευρικα διακοσμητικα, κτλ.) σε χρωμιο, που τονιζουν το ρετρο, αλλα παντα διαχρονικο στιλ του 500.

 


SPORT: Με σπορ σχεδιαση, εσωτερικο σε σκουρα αποχρωση και νεα καθισματα για ακομα καλυτερη πλευρικη στηριξη, η εκδοση SPORT αποτελει το συνδετικο κρικο μεταξυ των υπολοιπων 500 και των μοντελων 595 της Abarth. Ο πλουσιος εξοπλισμος που περιλαμβανει εκτος των αλλων αυτοματο κλιματισμο και ζαντες αλουμινιου 16’’, οπως και στις υπολοιπες εκδοσεις μπορει να διαμορφωθει με επιπλεον στοιχεια που επιθυμει ο αγοραστης χαρη στα διαθεσιμα πακετα.

 


  Το συνολο των εκδοσεων της νεας σειρας 500 εφοδιαζεται με το νεο υβριδικο συνολο των 1.000κ.εκ., αποδοσης 70 ιππων που συνδυαζεται με μηχανικο κιβωτιο εξι σχεσεων και προσφερει υψηλη ροπη στις χαμηλες στροφες, εξαιρετικη οικονομια καυσιμου και προηγμενα συστηματα ανακτησης ενεργειας. Παραλληλα οι χαμηλες εκπομπες ρυπων απαλλασσουν ολες τις εκδοσεις του Fiat 500 απο την καταβολη τελων κυκλοφοριας. Η νεα σειρα 500 ειναι διαθεσιμη με τιμες απο 11.990 ευρω, 5ετη εργοστασιακη εγγυηση με ισχυ εως 200.000χλμ. και αντιστοιχης διαρκειας υπηρεσια οδικης βοηθειας.

 


 

Ακολουθει ο προτεινομενος τιμοκαταλογος λιανικης για τις νεα σειρα Fiat 500:

 


Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!