Η νέα BMW Σειρά 5 Sedan με αξεσουάρ BMW M Performance


Η νεα BMW Σειρα 5 Sedan προοριζεται για εντονες οδηγικες απολαυσεις και ειναι αριστα προετοιμασμενη για να ανταποκρινεται σε ολες τις προκλησεις της συγχρονης μετακινησης. Το πιο σπορ και καινοτομο business sedan στην κατηγορια του θα κυκλοφορησει το Φεβρουαριο του 2017. Μολις μερικες εβδομαδες αργοτερα, το μοντελο της BMW M Performance BMW M550i xDrive θα ειναι επισης ετοιμο, μαζι με τα αξεσουαρ BMW M Performance που θα διατιθενται για ολες τις εκδοσεις της νεας BMW Σειρας 5 Sedan. Τα αξεσουαρ που προοριζονται για εκ των υστερων τοποθετηση (retrofit) σχεδιαστηκαν ειδικα για τη νεα BMW Σειρα 5 Sedan και βασιζονται στην τεχνογνωσια του BMW M GmbH απο τους τομεις συστηματων κινησης, αναρτησης, αεροδυναμικης και cockpit, ενω σκοπο εχουν να αναδειξουν το αθλητικο στυλ, να βελτιωσουν την αμεσοτητα αποκρισης και να ενισχυσουν τη σπορ σχεδιαση του εσωτερικου.

Για τα μοντελα BMW 540i (καταναλωση μικτου κυκλου: 6,9 – 6,5 l/100 km, εκπομπες CO2 στο μικτο κυκλο: 159 – 149 g/km) και BMW 540i xDrive (καταναλωση μικτου κυκλου: 7.4 – 6.9 l/100 km, εκπομπες CO2 στο μικτο κυκλο: 169 – 159 g/km), διαθεσιμα με τη νεα BMW Σειρας 5 Sedan, θα διατιθεται ενα BMW M Performance Power & Sound Kit που αυξανει την ισχυ του 6-κυλινδρου εν σειρα βενζινοκινητηρα κατα 25 kW/34 hp στα 265 kW/360 hp και τη μεγιστη ροπη κατα 50 Nm στα 500 Nm. Αυτο βελτιωνει την αποκριση στην επιταχυνση και την ελκτικη ισχυ χωρις να επηρεαζει την καταναλωση καυσιμου και τις εκπομπες ρυπων συμφωνα με τον κυκλο δοκιμων της E.E. Αυτη η προσθετη ισχυς συνδυαζεται με ενα απολυτα εναρμονισμενο σιλανσιε που κανει τον ηχο ακομα πιο εντυπωσιακο και σπορ. Αποληξεις εξαγωγης με φινιρισμα απο χρωμιο η ανθρακονηματα διατιθενται για το συστημα σιλανσιε της BMW M Performance.

Επιπλεον, ενα σιλανσιε BMW M Performance προσφερεται ως ανεξαρτητη επιλογη retrofit για τα μοντελα BMW 540i, BMW 540i xDrive, BMW 530i (καταναλωση μικτου κυκλου: 5.9 – 5.5 l/100 km, εκπομπες CO2 στο μικτο κυκλο: 136 – 126 g/km) και BMW 530i xDrive (καταναλωση μικτου κυκλου: 6,4 – 6,0 l/100 km, εκπομπες CO2 στο μικτο κυκλο: 147 – 137 g/km). Εκτος απο την ισχυρη ακουστικη του κινητηρα, το σπορ σιλανσιε απο ανοξειδωτο ατσαλι δημιουργει μια ακρως εντυπωσιακη εικονα στο πισω τμημα του αυτοκινητου, οπου συνδυαζεται ειτε με στρογγυλες ειτε με τραπεζοειδεις αποληξεις απο χρωμιο η ανθρακονηματα, αναλογα με την εκδοση του κινητηρα.

Απο την αλλη, παραγεται μια πολυ συναισθηματικη χροια απο το συστημα εξαγωγης της BMW M Performance μεσω του Active Sound, που διατιθεται για μοντελα diesel της νεας BMW Σειρα 5 Sedan. Ο αυλος εξαγωγης απο ανοξειδωτο ατσαλι μπορει επισης να φερει στρογγυλες η τραπεζοειδεις αποληξεις, αναλογα με τον τυπο του κινητηρα diesel, με χρωμιωμενο η ανθρακονηματινο φινιρισμα, συμφωνα με τις προτιμησεις. Οι τραπεζοειδεις αποληξεις εξαγωγης διατιθενται και σε ξεχωριστη εκδοση retrofit για ολες τις εκδοσεις της νεας BMW Σειρας 5 Sedan.


Απο το καλοκαιρι του 2017, ενα BMW M Performance Power Kit θα προσφερεται για ολες τις BMW 530d (καταναλωση μικτου κυκλου: 4,9 – 4,5 l/100 km, εκπομπες CO2 στο μικτο κυκλο: 128 – 118 g/km) και BMW 530d xDrive (καταναλωση μικτου κυκλου: 5,4 – 5,0 l/100 km, εκπομπες CO2 στο μικτο κυκλο: 142 – 132 g/km). Το κιτ αυξανει την ισχυ του εν σειρα εξακυλινδρου diesel κατα 20 kW/27 hp στα 215 kW/292 hp και τη μεγιστη ροπη κατα 30 στα 650 Nm. Σε αυτα τα μοντελα επισης, η αυξημενη ισχυς βελτιστοποιει την επιταχυνση και ελαστικοτητα, διατηρωντας παραλληλα τις ιδιες τιμες καταναλωσης και ρυπων, συμφωνα με τον Ευρωπαϊκο κυκλο δοκιμων.



Εκτος απο τα υψηλα αποθεματα ισχυος, το βελτιστοποιημενο φρεναρισμα ειναι ενα ακομα στοιχειο δυναμικων επιδοσεων και ακριβειας συμπεριφορας. Το σπορ συστημα φρενων BMW M Performance προσφερει ενα υψηλο επιπεδο θερμικης αντοχης, διασφαλιζοντας αξιοπιστη επιβραδυνση ακομα και σε πολυ δυναμικες συνθηκες οδηγησης. Περιλαμβανει εσωτερικα αεριζομενα, διατρητα ελαφρου βαρους δισκοφρενα με σταθερες δαγκανες 4 εμβολων απο αλουμινιο στον εμπρος αξονα και φρενα με πλευστη μονοπιστονη δαγκανα πισω. Η αισθηση αποκλειστικοτητας τονιζεται περαιτερω με τις κοκκινες δαγκανες.

Επιπλεον αυτων, η προϊοντικη γκαμα για το συστημα αναρτησης περιλαμβανει ζαντες αλουμινιου 20 ιντσων σε διεπιπεδη σχεδιαση διπλων ακτινων. Οι ελαφριες σφυρηλατες ζαντες διατιθενται αποκλειστικα σε Orbit Grey και σε Διχρωμο φινιρισμα. Ενα ιδιαιτερα εντυπωσιακο χαρακτηριστικο εδω ειναι ο συνδυασμος μηχανουργημενων στοιχειων και γυαλισμενων στο χειλος της ζαντας. Οι διχρωμες ζαντες περνουν απο μια ανεξαρτητη διαδικασια μηχανουργικης κατεργασιας μετα την επιστρωση του matt black, που σημαινει οτι η αλουμινενια επιφανεια γινεται ορατη παλι. Οι αλουμινενιες ζαντες της BMW M Performance συνδυαζονται με ελαστικα διαφορετικων διαστασεων εμπρος 245/35 R20 και 275/30 R20 στον πισω αξονα.

Τα αξεσουαρ εξωτερικου που στοχο εχουν τη βελτιστοποιηση της αεροδυναμικης σχεδιαστηκαν με τη χαρακτηριστικη ακριβεια Μ συμφωνα με τα προτυπα της νεας BMW Σειρας 5 Sedan. Ειδικα αεροδυναμικα βοηθηματα BMW M Performance συμπληρωνουν το πακετο M sports, ως εργοστασιακη επιλογη, και το αεροδυναμικο πακετο M (Μ aerodynamics package) ως retrofit. Η γκαμα περιλαμβανει ενθετα για τον εμπρος προφυλακτηρα, πισω διαχυτη και πισω αεροτομη απο ανθρακονηματα. Συμπληρωματικα, διατιθενται επισης μαυρα ενθετα μαρσπιε και – αντι της ανθρακονηματινης εκδοσης – πισω αεροτομη και πισω διαχυτης απο πολυουρεθανη (PUR). Τα εξαρτηματα που κατασκευαζονται απο ελαφρα, high-tech ανθρακονηματα ειναι χειροποιητα.

Τα αεροδυναμικα βοηθηματα M Performance οχι μονον αναδεικνυουν τη σπορ εμφανιση του αυτοκινητου, αλλα βελτιστοποιουν και την αποκριση. Αλλες οπτικες πινελιες προστιθενται με στοιχεια οπως τα καλυμματα εξωτερικων καθρεπτων  BMW M Performance απο ανθρακονηματα, η μαυρη μασκα BMW M Performance, οι μαυρες μπαρες BMW M Performance για τους αεραγωγους των φρενων, τα αυτοκολλητα στα μαρσπιε με λογοτυπο M Performance και οι διακοσμητικες ριγες BMW M Performance.

Για cockpit αγωνιστικου χαρακτηρα, υπαρχει σπορ τιμονι BMW M Performance σε Alcantara με κοκκινη κεντρικη σημανση και ασημι – γκρι ραφη σε στυλ ‘ψαροκοκαλο’: αυτο αναμενεται να κυκλοφορησει το καλοκαιρι του 2017. Το σπορ τιμονι BMW M Performance συνδυαζεται επισης με χειριστηρια αλλαγων ταχυτητων (shift paddles) σε εκδοσεις με 8-ταχυτο σπορ κιβωτιο Steptronic.

Αυτα τα προϊοντα εντασσονται στο προγραμμα Γνησιων Αξεσουαρ BMW που προσφερονται μεσω του δικτυου εμπορων BMW, των θυγατρικων εταιρειων BMW και των Εξουσιοδοτημενων Επισκευαστων BMW. Ολα τα αξεσουαρ BMW M Performance πληρουν τα ασυμβιβαστα προτυπα ποιοτητας του BMW Group σε ο,τι αφορα την επιλογη υλικων, τη σχεδιαση και ποιοτητα κατασκευης. Επιπλεον, η μετεπειτα τοποθετηση τους δεν εχει καμια επιπτωση στους ορους εγγυησης του οχηματος.


Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!