Η φωτογράφος των σταρ, φωτογραφίζει μοντέλα της Opel σε εποχιακά σκηνικά για το ημερολόγιο της Opel


Guest stars το supermodel Georgia May Jagger και η διασημη γατα του διαδικτυου “Grumpy Cat“

Τα εγκαινια του ημερολογιου “Opel Wonderland of Dreams“ στις αρχες του 2017

Η δημιουργια του νεου ημερολογιου της Opel για το 2017 ξεκινα απο το σημειο που σταματησαν οι επιτυχημενες παραγωγες των προηγουμενων ετων: ο superstar Bryan Adams φωτογραφησε το Opel ADAM και ο θρυλικος σχεδιαστης Karl Lagerfeld απαθανατισε την αγαπημενη του γατα Βιρμανιας Choupette με το Opel Corsa. Τωρα, μετα το “Corsa, Karl & Choupette”, σειρα εχει το “Opel Wonderland of Dreams”. Προκειται για ενα νεο project στο οποιο η φωτογραφος των σταρ Ellen von Unwerth μας ταξιδευει μεσα στις εποχες με τα πιο συναρπαστικα μοντελα Opel απο το χθες, το σημερα και το αυριο. Αυτα πλαισιωνονται στο κινηματογραφικο στουντιο Babelsberg απο το supermodel Georgia May Jagger – κορη του Mick Jagger των Rolling Stones και του top model Jerry Hall – και την “Grumpy Cat”, την πιο διασημη και δημοφιλεστερη γατα στον κοσμο με 8,7 εκατομμυρια Likes στο Facebook.


«Με τη Georgia May Jagger και την ‘Grumpy Cat’, εχουμε δυο συγχρονους θρυλους να πρωταγωνιστουν στο ‘Opel Wonderland of Dreams’. Και με την Ellen von Unwerth, εχουμε μια εκπληκτικη φωτογραφο που αποτυπωνει μοναδικα αυτα τα μοντελα και τα Opel μας μεσα απο το φακο της. Μετα το ‘Corsa, Karl & Choupette’, η φωτογραφηση διασημων γατων προχωρα στο επομενο επιπεδο» δηλωσε η Διευθυντρια Μαρκετινγκ της Opel Tina Müller για τη φωτογραφικη παραγωγη στο Studio Babelsberg.


Η Georgia May Jagger, που εχει ηδη προκαλεσει αισθηση με την εμφανιση της σε διαφημιστικες καμπανιες των H&M και Thomas Sabo με την ξεχωριστη γοητεια της, φωτογραφιζεται σε ενα ονειρικο και μυστηριωδες σκηνικο. Για την Jagger, το 2017 Opel Calendar σημαινει μια νεα συνεργασια με τη Γερμανιδα φωτογραφο των σταρ και πρωην μοντελο Ellen von Unwerth, γνωστη για το cool – καποιες φορες – αλλα εντονο και σαγηνευτικο στυλ. Η Von Unwerth ξεκινα το ταξιδι στις εποχες και μια σειρα θεματων, που ενσωματωνουν αρμονικα αυτοκινητα Opel, ζωα και ανθρωπινα μοντελα.


Η “Grumpy Cat“, που το πραγματικο της ονομα ειναι “Tardar Sauce“, ειναι η γατα με τη βλοσυρη φατσουλα που θα πρωταγωνιστησει για πρωτη φορα σε διαφημιση Ευρωπαϊκης αυτοκινητοβιομηχανιας. Η Αμερικανιδα απο την Arizona ειναι γνωστη στο παγκοσμιο κοινο του διαδικτυου. Επιπλεον της σελιδας της στο Facebook, πρωταγωνιστει επισης σε διαφορα βιντεο του YouTube και εχει καταφερει να αποκτησει το δικο της κερινο ομοιωμα στο μουσειο της Madame Tussauds.

Οπως εγινε με τα προηγουμενα ημερολογια των δημιουργων Bryan Adams και Karl Lagerfeld, προγραμματιζεται μια ανεπισημη πρεμιερα για το “Opel Wonderland of Dream”. Ετσι οι θαυμαστες της Opel, της Ellen von Unwerth, της Georgia May Jagger και της “Grumpy Cat” μπορουν να αναμενουν μια συναρπαστικη εκθεση με ημερολογια και φωτογραφιες ‘making-of’ στις αρχες του 2017. Ολοι οι καλλιτεχνες – ακομα και η “Grumpy Cat” – θα παρευρισκονται στα εγκαινια!

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!