Η BMW M5 Competition Edition είναι η απόλυτη έκδοση του business sedan της BMW


Η BMW M Division εχει δημιουργησει μια αποκλειστικη εκδοση του παγκοσμιως πιο επιτυχημενου business sedan υψηλων επιδοσεων, που αποτελει ενα ακομα οροσημο στην τρεχουσα γκαμα BMW M5. Με κινητηρια ισχυ αυξημενη στα 441kW/600 hp και μεγιστη ροπη 700 Nm, η BMW M5 “Competition Edition” κατατασσεται αναμεσα στα ισχυροτερα μοντελα στη συγχρονη ιστορια της BMW (καταναλωση μικτου κυκλου: 9,9 l/100 km, εκπομπες CO2 στο μικτο κυκλο: 231g/km)*. Η BMW M5 “Competition Edition”, που διατιθεται στανταρ με κιβωτιο Μ διπλου συμπλεκτη με Drivelogic, επιταχυνει απο 0 στα 100km/h σε μολις 3,9 δευτερα. Μια χαρακτηριστικη, εξατομικευμενη εμφανιση, το στανταρ Competition Package και η ολοκληρωμενη γκαμα προαιρετικου εξοπλισμου συνθετουν την προσωπικοτητα της BMW M5 “Competition Edition”, η παραγωγη της οποιας περιοριζεται στα 200 οχηματα. Προκειται για ενα αυτοκινητο εξαιρετικα υψηλης αξιας.

Περισσοτερη ισχυς και βελτιστοποιημενη οδικη συμπεριφορα.

Ο γνωστος υψηλοστροφος V8 κινητηρας 4.4L, με επαναστατικη τεχνολογια BMW M TwinPower Turbo ειναι η ισχυρη καρδια της BMW M5 “Competition Edition”. Μια αυξηση στην πιεση υπερπληρωσης και oι στοχευμενες μετατροπες στη διαχειριση του κινητηρα αυξανουν τις επιδοσεις εναντι του μοντελου παραγωγης κατα 29 kW/40 hp στα 441 kW/600 hp. Ταυτοχρονα, η μεγιστη ροπη εχει αυξηθει κατα 20 Nm στα 700 Nm.

Η αυξηση της κινητηριας ισχυος εναρμονιζεται αριστα με το Competition Package, το οποιο προφερεται στανταρ με τη BMW M5 “Competition Edition” και αναβαθμιζει αισθητα τα χαρακτηριστικα συμπεριφορας του αυτοκινητου. Το Competition Package περιλαμβανει μεταξυ αλλων χαμηλωμα του οχηματος κατα 10mm και σκληροτερο σεταρισμα ελατηριων, αμορτισερ και αντιστρεπτικων δοκων. Σε συνδυασμο με το διαφορετικο σεταρισμα, η ειδικη ρυθμιση ελεγχου για το διαφορικο Active M που τοποθετειται στανταρ σε ολα τα μοντελα BMW M5 διασφαλιζει βελτιστοποιημενη προσφυση. Επιπλεον, το συστημα διευθυνσης με λειτουργια Servotronic ειδικη για Μ διαθετει πιο αμεση χαρτογραφηση ελεγχου, παρεχοντας στον οδηγο πιο ακριβη αποκριση και βελτιωνοντας περαιτερω την ευελιξια του αυτοκινητου στις στροφες. Το M Dynamic Mode του συστηματος ελεγχου ευσταθειας DSC (Dynamic Stability Control) ειναι καλυτερα εναρμονισμενο με τα πολυ σπορ χαρακτηριστικα. Σαν αποτελεσμα, η BMW M5 “Competition Edition” εγγυαται δυναμικη συμπεριφορα Μ κορυφαιου επιπεδου στην καθημερινη κυκλοφορια και στην αγωνιστικη πιστα, κυριως σε συνδυασμο με το προαιρετικο συστημα κεραμικων-carbon φρενων Μ.


Αποκλειστικη σπορ και δυναμικη εμφανιση.

Η BMW M5 “Competition Edition” δηλωνει τις εξαιρετικες τις δυνατοτητες ακομα και οταν ειναι σταματημενη. Οι αποκλειστικες εξωτερικες αποχρωσεις – 100 οχηματα σε Carbon Black metallic και 100 σε Mineral White metallic αντιστοιχα – τονιζουν τις σπορ, κομψες γραμμες της BMW M5. Και οι 20αρες ζαντες απο σφυρηλατο αλουμινιο Μ με σχεδιο διπλων ακτινων σε φινιρισμα Jet Black με διαφορετικα ελαστικα εμπρος/πισω (265/35 ZR20 μπροστα, 295/30 ZR20 πισω) υπογραμμιζουν τα εξαιρετικα χαρακτηριστικα συμπεριφορας του αυτοκινητου. Αξεσουαρ M Performance απο carbon οπως ο πισω διαχυτης, η αεροτομη στο πορτμπαγκαζ και τα καλυμματα καθρεπτων αποτελουν προσθετες δυναμικες πινελιες. Οι απαστραπτουσες μαυρες γριλιες και τα πλαϊνα βραγχια που φερουν το λογοτυπο “M5 Competition” προσθετουν τις τελικες πινελιες στην premium εμφανιση του αυτοκινητου.

Περιβαλλον υψηλης ποιοτητας με σπορ στοιχεια στο εσωτερικο. Το εσωτερικο υπογραμμιζει επισης τη μοναδικοτητα της BMW M5 “Competition Edition”. Για παραδειγμα, διακοσμητικες λωριδες εσωτερικου απο ανθρακονηματα με το λογοτυπο “M5 Competition 1/200” προδιδουν τα χαρακτηριστικα υψηλων επιδοσεων του μοντελου και το γεγονος οτι η BMW M5 “Competition Edition” ειναι μια απο τις 200 που εχουν κατασκευαστει. Στο προηγμενο περιβαλλον της καμπινας κυριαρχουν η πληρως δερματινη επενδυση Merino Black με αντιθετη ραφη σε Opal White και τα πατακια σε Anthracite με δερματινη μπορντουρα σε  Merino Opal White. Στο εσωτερικο της BMW M5 “Competition Edition”, τοσο ο οδηγος οσο και ο συνοδηγος καθονται σε πολυλειτουργικα καθισματα Μ, με μια ολοκληρωμενη γκαμα ηλεκτρικων ρυθμισεων που εξισορροπουν τελεια την ανεση και τη σπορ πλευρικη στηριξη. Και εδω, το λευκο λογοτυπο “///M5” που ειναι κεντημενο στα προσκεφαλα τονιζει το αποκλειστικο χαρακτηρα του αυτοκινητου.

Αλλα στοιχεια εξοπλισμου ολοκληρωνουν την εντυπωσιακη εμφανιση του απολυτου  business sedan υψηλων επιδοσεων. Αναμεσα τους: Υψηλων Προδιαγραφων Συστημα Ηχου Surround Bang & Olufsen 1.200 watt, BMW Head-Up Display, Comfort Access, Lane Departure Warning η το προαιρετικο BMW Driving Assistant, θερμαινομενα καθισματα μπροστα η το ανοιγμα φορτωσης αναμεσα στα πισω καθισματα. Η BMW M5 “Competition Edition” διατιθεται απο 129.500 Ευρω στην Γερμανια.


Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!