Η Alfa Romeo γιορτάζει τα 110 της χρόνια με νέο σήμα!

Η 24η Ιουνιου του 2020 θα σηματοδοτησει ακομα ενα οροσημο στην πλουσια ιστορια της Alfa Romeo. Η συμπληρωση 110 ετων γεματων απο τεχνολογικη πρωτοπορια, επιτυχιων στους αγωνες και δημιουργια μοναδικων αυτοκινητων. Με αφορμη αυτη την ξεχωριστη επετειο, το κεντρο σχεδιασμου της Alfa Romeo δημιουργησε ενα νεο λογοτυπο που θα συνοδευει ολα τα μοντελα, αλλα και τις εκδηλωσεις της μαρκας για το 2020.


Το κεντρο σχεδιασμου της Alfa Romeo  δημιουργησε ενα λογοτυπο το οποιο συνοψιζει τα δυνατα χαρακτηριστικα της μαρκας και τη μοναδικη της ικανοτητα να συνδυαζει την τεχνολογια με την οδηγικη απολαυση και την υψηλη αισθητικη. Ο ιδιος ο αριθμος «110» σχηματιζει το λογοτυπο. Τα δυο πρωτα ψηφια (αριθμος 1) εχουν σχεδιαστει ωστε να δινουν την αισθηση της μεταβασης απο το παρελθον στο μελλον, κορυφωνοντας την ενταση φτανοντας στο τριτο ψηφιο (αριθμος 0).




Ενα απο τα πιο αναγνωρισιμα στοιχεια του λογοτυπου της Alfa Romeo, το θρυλικο “Biscione” εχει ενσωματωθει μεσα στον αριθμο «0», ενω η αναγραφη 191-2020 στη βαση ολοκληρωνει την εικονα. Με αυτο τον τροπο τα ψηφια σε συνδυασμο με την μορφη του “Biscione” καθιστουν αμεσα αναγνωρισιμο οτι αυτο το λογοτυπο ανηκει στην Alfa Romeo.

Μεσα στο 2020, χιλιαδες φιλων της μαρκας θα γιορτασουν τα γενεθλια της στο Museo Storico Alfa Romeo, αλλα και σε θρυλικους αγωνες οπως το Mille Miglia οπου το 2019 η Alfa Romeo κατεκτησε την 1η και 5η θεση. Αντιστοιχα στο Goodwood Festival of Speed, η Alfa Romeo θα τιμηθει με διαφορες εκδηλωσεις αφιερωμενες στην ιστορια, τη φιλοσοφια και τις δημιουργιες της μαρκας.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!