Η Citroen φέρνει τις Comfort Days για τους αγοραστές της


Το εχουμε ξαναπει: Εκτος απο την καινοτομια, η Citroën ειναι συνυφασμενη με την ανεση στην οδηγηση. Ετσι, δεν ειναι τυχαιο οτι η τελευταια της προωθητικη ενεργεια εχει τη λεξη \”Ανεση\”, εστω και στα αγγλικα. Πιστη στην εταιρικη της υπογραφη “Inspired By You”, που καταδεικνυει οτι εμπνεεται απο τους πελατες της και τις αναγκες τους, η Citroën φροντιζει να κανει τις επιθυμιες των υποψηφιων πελατων της πραγματικοτητα και την καθημερινοτητα τους πιο ανετη, με το προγραμμα Citroën Comfort Days!  



Η διαφορετικοτητα αναγκων των υποψηφιων αγοραστων, αναλογα την κατηγορια αυτοκινητου, δημιουργησε ενα ολοκληρωμενο προγραμμα αγορας που προσφερει πληθωρα πλεονεκτηματων, ωστε να αποκτησουν ανετα το αγαπημενο τους μοντελο και να ζησουν την πρωτοποριακη ανεση Advanced Comfort, τις καινοτομες τεχνολογιες και τις πολλαπλες δυνατοτητες εξατομικευσης.

Μεχρι και τις 29 Φεβρουαριου, η νεα γενια SUV, το C3 AIRCROSS και το μοναδικο C5 AIRCROSS, ειναι διαθεσιμα με το προνομιακο προγραμμα ανταλλαγης “Citroën Comfort Days” και 5 χρονια εργοστασιακη εγγυηση! 

Επισης, τα υπολοιπα μοντελα της ανανεωμενης γκαμας της Citroën, το C1, το C3, το C4 CACTUS, το C4 Spacetourer, το Grand C4 Spacetourer, το C-Elysée, το νεο Berlingo και το Spacetourer διατιθενται με πληθωρα επιλογων αποκτησης, σε ειδικες τιμες και 5 χρονια εργοστασιακη εγγυηση! Παραλληλα η Citroën σας δινει τη δυνατοτητα χρησης ευελικτων και ακρως δελεαστικων προγραμματων χρηματοδοτησης για την αποκτηση  νεου αυτοκινητου, τα οποια αναλογα με το μοντελο προσφερουν πολυ χαμηλη μηνιαια δοση με 0% προκαταβολη, η με το πλεον ανταγωνιστικο πακετο της αγορας, των 36 πραγματικα ατοκων δοσεων! 

Με τη νεα γκαμα αυτοκινητων της Citroën ανακαλυπτετε την ομορφια της περιπετειας σε καθε σας διαδρομη. Μπορειτε να διαπιστωσετε ο,τι οταν η απολαυση εστιαζει στην οδηγηση, επιθυμειτε ολο και περισσοτερες αφορμες για να χαρειτε ολα τα πλεονεκτηματα των μοντελων της Citroën. Μοντελα που σχεδιαστηκαν για να προσφερουν μοναδικη εμπειρια στον οδηγο και την απολυτη ανεση Advance Comfort που μονο η Citroën μπορει να προσφερει. 

Για περισσοτερες πληροφοριες, επισκεφθειτε το Επισημο Δικτυο Διανομεων CITROËN η την ιστοσελιδα Citroën Comfort Days.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!