Η Audi ετοιμάζει… ηλεκτρική επέλαση

Η Audi το εχει κανει σαφες οτι, μεχρι το 2025, δεν θα εχει λιγοτερα απο 12 αμιγως ηλεκτρικα μοντελα στη γκαμα της. Η αρχη εγινε με το E-tron και ενω ολοι περιμενουν το φοβερο και τρομερο e-tron, η γερμανικη μαρκα μας teaseαρει με τρια σκιτσα, το ντεμπουτο ενος νεου, αμιγως ηλεκτροκινητου μοντελου της. 


Το μοντελο αυτο, θα παρουσιαστει στο επερχομενο Σαλονι Αυτοκινητου της Γενευης απο την Audi η οποια το εχει ονομασει Q4 e-tron concept. Οπως εξηγουν τα στελεχη της Audi, τα οποια δεν δινουν αλλες πληροφοριες περι αυτου, προκειται για ενα concept ενος compact ηλεκτρικου SUV της μαρκας, που δειχνει την κατευθυνση της Audi οσον αφορα στην ηλεκτροκινηση και το οποιο αναμενεται να μπει στην παραγωγη στα τελη του 2020, αρχες του 2021.


Σε ο,τι βλεπουμε προς το παρον, η Audi, με το Q4 e-tron ξεφευγει λιγο απο τη σχεδιαση της, υιοθετωντας πιο φουτουριστικη, με λιγοτερες γωνιες. Ειναι μια σχεδιαστικη λογικη την οποια φαινεται πως θα πρεπει να συνηθισουμε να βλεπουμε τα επομενα χρονια, ιδιαιτερα στα ηλεκτρικα μοντελα της. Στο δε εσωτερικο, βλεπουμε δυο οθονες, με τη μεσαια να υποθετουμε οτι θα ειναι η μετεξελιξη του ΜΜΙ Touch Response. 


Οπως και να χει, θα πρεπει να περιμενουμε εξαιρετικες επιδοσεις, \”γενναιοδωρη\” αυτονομια και φουτουριστικο τεχνολογικο εξοπλισμο βοηθηματων, οπως της ημιαυτονομης οδηγησης. 

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!