To Nissan GT-R50 πάει… Ντουμπάι

Στο Autodrome του Ντουμπαϊ, εκει οπου υπαρχει… πληθωρα πελατειας για το συγκεκριμενο μοντελο (και οχι μονο) εκανε την τελευταια του σταση της παγκοσμιας περιοδειας του, το εκπληκτικο Nissan GT-R50 της Italdesign, πραγματοποιωντας το ντεμπουτο του στη  Μεση Ανατολη. 
\”Συνεχιζοντας τη μακρα και περηφανη κληρονομια στο μηχανοκινητο αθλητισμο, στη Μεση Ανατολη, ειμαστε ενθουσιασμενοι που φερνουμε το αποκλειστικο GT-R50 σε πελατες και φιλους του μοντελου στην περιοχη\”, λεει ο περιφερειακος αντιπροεδρος Marketing και Πωλησεων της Nissan AMI και προεδρος της Nissan Middle East, Kalyana Sivagnanam και συνεχιζει: \”Το GT-R50 της Italdesign ειναι ενα GT-R που μας μεταφερει στο επομενο επιπεδο, χωρις συμβιβασμους στην αποδοση, το στυλ η τη δεξιοτεχνια.  Το GT-R50 ενσαρκωνει με τελειο τροπο τη φιλοσοφια της Nissan, αποτελωντας μια εξαιρετικα περιορισμενη και ταυτοχρονα συλλεκτικη  εκδοση, για εκεινους  που θελουν να κατεχουν το καλυτερο μοντελο που εχει να προσφερει η μαρκα\”.

Το πρωτοτυπο GT-R50 εκανε την παρθενικη του εμφανιση στο Goodwood Festival of Speed στο Ηνωμενο Βασιλειο,  πριν ξεκινησει μια παγκοσμια περιοδεια που περιλαμβανε το Spa-Francorchamps στο Βελγιο, το Monterey Motorsports Reunion στις Η.Π.Α. και το Nissan Crossing στην Ιαπωνια. Μετα την επιτυχια αυτης της περιοδειας, μια εξαιρετικα περιορισμενη εκδοση, με οχι περισσοτερα απο 50 αυτοκινητα για ολο τον κοσμο, θα παραχθει με βαση αυτο το πρωτοτυπο.


Βασισμενο στο μοντελο παραγωγης του Nissan GT-R NISMO του 2019, το μοναδικο αυτο αυτοκινητο μνημονευει τις επετειους των 50 ετων τοσο για το  GT-R, οσο και για την  Italdesign. Αν και το  πρωτοτυπο οχημα διαθετει ενα ξεχωριστο χρυσο εσωτερικο στοιχειο που εκτεινεται σε ολο σχεδον το πλατος του οχηματος,  οι τυχεροι αγοραστες του σπανιου μοντελου θα μπορουν να καθοριζουν τους προτιμωμενους συνδυασμους χρωματων για την εκδοση της παραγωγης, αλλα και να επιλεξουν εσωτερικα χρωματα και αντιστοιχα πακετα διαμορφωσης.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=0llEXmdSjNs&w=320&h=266]


Το Nissan GT-R, ειτε στο δρομο, ειτε στην πιστα, υπηρξε ανεκαθεν ενα ισχυρο συμβολο για τη Nissan, το τελευταιο μισο αιωνα. Εχει επισης μια ιδιαιτερη θεση στην καρδια των αγοραστων  στη Μεση Ανατολη, καθως  η δημοτικοτητα του αυξανεται συνεχως. Μεταξυ του οικονομικων ετων  2016 και 2018, το μεριδιο της Nissan στη Μεση Ανατολη στην κατηγορια των premium σπορ μοντελων αναμενεται να υπερδιπλασιαστει, καθιστωντας τον Περσικο Κολπο μια απο τις μεγαλυτερες αγορες για το GT-R , στον κοσμο.

Αξιζει να μην ξεχασουμε οτι στα Ηνωμενα Αραβικα Εμιρατα, η Nissan κατερριψε το Παγκοσμιο ρεκορ Γκινες στην πλαγιολισθηση με ταχυτητα 304,96 χιλιομετρων / ωρα, με ενα ειδικα ρυθμισμενο Nissan GT-R NISMO ! 

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!