Η Bentley έφτιαξε μια Flying Spur για τον Άη Βασίλη!

 


  Οι σχεδιαστες της Bentley Mulliner, του τμηματος της Bentley Motors που ασχολειται με τις πιο εξειδικευμενες κατασκευες, εκαναν μια επιδειξη δημιουργικοτητας με αφορμη την περιοδο των εορτων. Εμπνευση τους ο Αη Βασιλης και αποτελεσμα της δουλειας τους το πως θα ηταν το ιδανικο υπερπολυτελες οχημα για τον Αγιο των παιδιων, σε ενα ταξειδι διανομης δωρων ανα τον κοσμο, μηκους, οπως το υπολογισαν, 65 εκατομμυριων χιλιομετρων. Με βαση τη νεα Flying Spur V8 και τα 542 αλογα στη θεση των οκτω ταρανδων, οι σχεδιαστες αφησαν τη φαντασια τους ελευθερη και παρουσιασαν μια ειδικη εκδοση την οποια ονομασαν, καθολου τυχαια, “Reindeer Eight”. 

 


  Εξωτερικα, η Reindeer Eight διαθετει το βαθυ κοκκινο φινιρισμα Cricket Bauble, μια μοναδικη παραλλαγη μιας απο τις  62 εξεζητημενες αποχρωσεις που προσφερει το ειδικο χρωματολογιο Extended Range, της Bentley. Στη θεση της μασκοτ Flying B, το αυτοκινητο διαθετει ενα χρυσο τρισδιαστατο ταρανδο ενω στις πλευρες, τα σηματα V8 εχουν αντικατασταθει απο ενα ειδικο σημα Reindeer Eight

 

  Ο χρυσος δινει τον τονο πολυτελειας των ημερων σε διαφορα σημεια του αμαξωματος, αναμεσα τους οι διαχυτες εμπρος και πισω οπως και οι ζαντες 22 ιντσων.

 


  Στο εσωτερικο της Reindeer Eight, ειναι εμφανης η τεχνογνωσια της Bentley στη δημιουργια μιας συγχρονης καμπινας απαραμιλλης πολυτελειας και καινοτομιας. Και εδω κυριαρχει η ιδια με το εξωτερικο αποχρωση κοκκινου, με ραφες, επισης χρυσες, κεντημενες στο χερι. 

 

  Ειδικα για την περισταση γραφικα διακοσμουν την ξυλινη επενδυση του εσωτερικου, ενω τα καθισματα προσφερουν καθε δυνατη λειτουργικοτητα, απο θερμανση και εξαερισμο εως μασαζ πολλαπλων προγραμματων. 

 

  Ειναι χαρακτηριστικο της χειροποιητης δεξιοτεχνιας που προσφερει η Bentley Mulliner, οτι απαιτουνται συνολικα 18 ωρες και 115 μετρα ειδικου νηματος, για να ολοκληρωσει στο χερι ενας τεχνιτης τις 11.100 ραφες σε ολη την καμπινα.

 


  Η εκδοση Reindeer Eight της Flying Spur V8 της Bentley, εχει παραχθει σε ενα μοναδικο κομματι και συνοδευει τις ευχες των ανθρωπων της μαρκας προς ολο τον κοσμο για το 2021.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!