Η Ford λανσάρει τις νέες εκδόσεις ST-Line εμπνευσμένες από τα μοντέλα Ford Performance

Τα Ford Fiesta και Ford Focus, τα πιο δημοφιλη μοντελα της Ford, αποκτουν νεες σπορ εκδοσεις. Οι νεες εκδοσεις με την ονομασια ST Line διαθετουν σπορ εμφανιση που παραπεμπει στις κορυφαιες εκδοσεις ST και ειναι σχεδιασμενες για εκεινους που αγαπουν τις εκδοσεις της Ford Performance – αλλα δεν χρειαζονται τοσο τις εκρηκτικες τους επιδοσεις και τους κινητηρες μεγαλου κυβισμου.


Τοσο το Focus ST Line οσο και το Fiesta ST Line προσφερονται με ισχυρους κινητηρες χαμηλου κυβισμου οπως ο πολυβραβευμενος χιλιαρης βενζινοκινητηρας EcoBoost  της Ford, διαθετουν σπορ αναρτηση και εξωτερικο κιτ αμαξωματος, μοναδικες ζαντες αλουμινιου, σπορ καθισματα, σπορ τιμονι και αλουμινενια πενταλ.

Τα Fiesta ST-Line και Focus ST-Line ειναι τωρα διαθεσιμα για παραγγελια με σπορ αναρτηση, εξωτερικο κιτ αμαξωματος και ζαντες αλουμινιου, σπορ καθισματα, τιμονι και λεπτομερειες εσωτερικου

Διατιθενται με ισχυρους κινητηρες οπως ο πολυβραβευμενος χιλιαρης EcoBoost αποδοσης εως 140 ιππους για το Fiesta ST-Line, και o 1.5L EcoBoost εως 182 ιππους για το Focus ST-Line.

Τοσο το Focus ST-Line οσο και το Fiesta ST‑Line προσφερονται με ισχυρους κινητηρες χαμηλου κυβισμου οπως ο πολυβραβευμενος χιλιαρης βενζινοκινητηρας EcoBoost  της Ford, διαθετουν σπορ αναρτηση και εξωτερικο κιτ αμαξωματος, μοναδικες ζαντες αλουμινιου, σπορ καθισματα, σπορ τιμονι και αλουμινενια πενταλ.

«Με τα νεα μοντελα ST-Line ακομα περισσοτεροι πελατες θα μπορουν να βιωσουν το σπορ σχεδιασμο και τη δυναμικη συμπεριφορα  που ειναι εμπνευσμενα απο την πιο συναρπαστικη σειρα Ford Performance στην ιστορια της μαρκας, με αυτοκινητα οπως το Focus RS, το νεο Fiesta ST200 και το supercar Ford GT» δηλωσε ο Roelant de Waard, vice president, Marketing, Sales & Service, της Ford Ευρωπης. «Φετος προβλεπουμε να πουλησουμε 40.000 αυτοκινητα υψηλων επιδοσεων στην Ευρωπη, αυξηση 50% συγκριτικα  με το 2015, που μεταφραζεται σε μια αυξηση πανω απο 61% σε σχεση με το 2014.»


Σπορ εμφανιση
Το Fiesta ST-Line που διατιθεται σε 3θυρες και 5θυρες εκδοσεις, ειναι μια νεα σπορ προσθηκη στην οικογενεια του Ευρωπαϊκου best-seller. Το 5-θυρο και το wagon Focus ST-Line αυξανουν την απηχηση του δημοφιλους οικογενειακου αυτοκινητου.


Οι εκδοσεις Ford ST-Line υιοθετουν ενα στυλ εμπνευσμενο απο τα ST, με στοιχεια οπως:

Η σπορ εμπρος μασκα, οι προβολεις ομιχλης με σκουρα πλαισια, και  το εμπρος σποϊλερ
Ο πισω διαχυτης και η μεγαλη αεροτομη
Το σκουρο φινιρισμα περιμετρικα των πλευρικων παραθυρων, τα πλαϊνα μαρσπιε και τα λογοτυπα ST-Line στα εμπρος φτερα
Τις μοναδικες 16αρες ζαντες αλουμινιου για το Fiesta ST-Line και τις 17αρες για το Focus ST-Line, και οι δυο σε χρωμα Rock Metallic Grey 
Τα σπορ καθισματα με κοκκινες ραφες, το δερματινο τιμονι σε στυλ ST με γκρι ραφες 
Το Λεβιε ταχυτητων σε στυλ ST, τη σκουρα οροφη και τα εσωτερικα καλυμματα μαρσπιε με τα λογοτυπα ST-Line 


Ισχυροι και αποδοτικοι κινητηρες
Τα νεα μοντελα Ford ST-Line διατιθενται μονο με ισχυρες εκδοσεις κινητηρων που υποστηριζουν τη δυναμικη συμπεριφορα της σπορ αναρτησης (χαμηλωμενη κατα 10 mm).

Το Fiesta ST-Line διατιθεται με βενζινοκινητηρες οπως:

1.0L EcoBoost 100 η 125 ιππων με πενταταχυτο μηχανικο κιβωτιο, εκπομπες CO2 99 g/km και καταναλωση 4.3 l/100 km** 

1.0L EcoBoost 100 ιππων με εξαταχυτο αυτοματο κιβωτιο Ford PowerShift, εκπομπες CO2 114 g/km και καταναλωση 4,9 l/100 km 

1.0L EcoBoost 140 ιππων με πενταταχυτο μηχανικο κιβωτιο, εκπομπες CO2 104 g/km και καταναλωση 4,5 l/100 km 

Για οσους επιθυμουν κινητηρα diesel, το Fiesta ST-Line προσφερεται με τον 1.5L TDCi  95 ιππων της Ford με πενταταχυτο μηχανικο κιβωτιο, εκπομπες CO2 94 g/km και καταναλωση 3,6 l/100 km.

Το Focus ST-Line προσφερεται με βενζινοκινητηρες οπως:

1.0L EcoBoost 125 ιππων, με εκπομπες CO2 108 g/km και καταναλωση 4,7 l/100 km

1.5L EcoBoost 150 η 182 ιππων, με εκπομπες CO2 127 g/km και καταναλωση 5,5 l/100 km,

και κινητηρες πετρελαιου:

1.5L TDCi diesel με 120 ιππους, εκπομπες CO2 απο 98 g/km και καταναλωση 3,8 l/100 km, η με 150 PS, εκπομπες CO2 105 g/km και καταναλωση 4,0 l/100 km.

1.5L TDCi diesel με 150 PS, εκπομπες CO2 105 g/km και καταναλωση 4,0 l/100 km.

Ο κινητηρες αυτοι συνδυαζονται με εξαταχυτο μηχανικο, εξαταχυτο αυτοματο, η εξαταχυτο αυτοματο κιβωτιο διπλου συμπλεκτη PowerShift με χειριστηρια αλλαγων σχεσεων στο τιμονι (paddles)

«Με τα νεα Fiesta ST-Line και Focus ST-Line, οι πελατες θα μπορουν να βιωσουν τη διασημη οδηγικη απολαυση της Ford σε συνδυασμο με την θαυμασια εμφανιση των μοντελων υψηλων επιδοσεων της μαρκας σε ενα συναρπαστικο και προσιτο πακετο με ευρεια γκαμα κινητηρων βενζινης και diesel.» δηλωσε ο de Waard.


Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!