H Hyundai Motorsport ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Dani Sordo

H Hyundai Motorsport και o Dani Sordo ανανεωσαν τη συνεργασια τους για τις σεζον 2017 και 2018 του Παγκοσμιου Πρωταθληματος Ραλι (WRC) της FIA.
Ο Sordo και ο συνοδηγος του Marc Marti αποτελουν μερος της ομαδας απο την πρωτη συμμετοχη στο ραλι το 2014 και απο τοτε εχουν δειξει εντυπωσιακη συνεπεια και εξελιξη.
Εχουν κατακτησει συνολικα τρια βαθρα για τη Hyundai Motorsport, συμπεριλαμβανομενης της δευτερης θεσης στο Ραλι Γερμανιας το περασμενο Σαββατοκυριακο, που ειναι και το καλυτερο αποτελεσμα για την ομαδα τους.


Ο Sordo εχει διαδραματισει αναποσπαστο ρολο στην εδραιωση της Hyundai Motorsport στο Παγκοσμιο Πρωταθλημα Ραλι (WRC) της FIA τα τελευταια χρονια. Μαζι με τον συνοδηγο του Marc Marti, ο Sordo βοηθησε την ομαδα να επιδειξει διαρκη βελτιωση επιδοσεων απο το ντεμπουτο του στο WRC το 2014.

Το ισπανικο πληρωμα συνεβαλε πριν απο δυο χρονια στο ιστορικο 1-2 της ομαδας στο Ραλι Γερμανιας, ενω προσθεσε στο ενεργητικο του ενα ακομη βαθρο στο Ραλι Ισπανιας το 2015. Το πληρωμα ηταν γενικα μεταξυ των πιο γρηγορων αυτη τη σεζον και εξασφαλισε το πρωτο του βαθρο στη σεζον τερματιζοντας στο Ραλι Γερμανιας στη δευτερη θεση – που ισοδυναμει με το καλυτερο αποτελεσμα για την ομαδα τους.

Ο Michel Nandan, Team Principal σχολιασε: \”Ειμαστε στην ευχαριστη θεση να συνεχισουμε τη συνεργασια μας με τον Dani καθως εχουμε σκοπο να εξελιχθουμε περαιτερω στα πρωτα μας χρονια στο WRC. Απο τη στιγμη που ενταχθηκε στο πρωταθλημα το 2014, ο Dani υπηρξε ενα σημαντικο μελος για την ομαδα μας. Εχει κινητρο και ειναι συνεπης, βοηθωντας μας να αναπτυχθουμε τοσο εντος οσο και εκτος των αγωνων. Εχουμε μοιραστει πολλες ευχαριστες αναμνησεις μαζι, συμπεριλαμβανομενου του εξαιρετικου αποτελεσματος τους το Σαββατοκυριακο. Τωρα μπορουμε να προσβλεπουμε σε μια ακομη πιο θετικη εξελιξη για το μελλον. \”

Ο Sordo προσθεσε: \”Η Hyundai Motorsport εχει γινει σαν οικογενεια για μενα, οποτε ειμαι πολυ ευχαριστημενος που συνεχιζεται η συνεργασια μας για δυο ακομη σεζον. Ειχα την ευχαριστηση να δω και να βοηθησω αυτη τη νεα ομαδα να μεγαλωσει μεταξυ ισχυρων διεκδικητων μεσα σε λιγα χρονια και ειμαι πραγματικα ενθουσιασμενος που βλεπω που μπορουμε να φθασουμε στο μελλον, ιδιαιτερα με τους νεους κανονισμους. Στοχος μου ειναι να παλεψω για νικες στο WRC και βαθρα σε τακτικη βαση, και ξερω οτι ειναι ενας ρεαλιστικος στοχος με αυτη την ομαδα. Ειχαμε την πιο επιτυχημενη μας σεζον μεχρι σημερα, αλλα ξερω οτι υπαρχουν πολλα περισσοτερα για αυτη τη σεζον αλλα και για τη συνεχεια\”.
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=6EFBdsolvWk]

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!