Η Ford προσφέρει αγορές με μηδενικό επιτόκιο!

Η Ford λεει οτι θελει να… μηδενισει τις εγνοιες των πελατων της (μιας και ολοι εχουμε… καμποσες, λογω της συγκυριας που βιωνουμε αυτη την περιοδο) και το εννοει! Γι\’ αυτο το λογο και προσφερει σε ολους τη δυνατοτητα να αποκτησουν το αγαπημενο τους EcoSport, Fiesta η Focus με τους πλεον προνομιακους ορους χρηματοδοτησης μεσω του νεου προγραμματος MyFord 0.


Τι ειναι αυτο; Με επιτοκιο 0% και χωρις επιπλεον εισφορα, το πρωτοποριακο προγραμμα χρηματοδοτησης MyFord 0 της Ford Finance εξασφαλιζει μηδενικους τοκους για επιλεγμενες εκδοσεις των EcoSport, Fiesta και Focus που θα αγοραστουν εως και τις 30 Ιουνιου. Το συνολικο οφελος αγορας μεγιστοποιειται, αφου το MyFord 0 συνδυαζεται με τα προωθητικα προγραμματα που προσφερονται στα μοντελα αυτα.


Η Ford δεν σταματα εδω, αλλα δινει εναν ακομα λογο για ξεγνοιαστα χαμογελα. Με την 8ετη εργοστασιακη εγγυηση Ford Protect με την οποια προσφερονται τα EcoSport, Fiesta και Focus στην ελληνικη αγορα αποδεικνυει εμπρακτα την εμπιστοσυνη στα μοντελα της και προσδιδει ενα ακομα ισχυρο πλεονεκτημα σε οσους επιθυμουν να συμβιωσουν απροβληματιστα με το νεο τους αυτοκινητο για πολλα χρονια.

Περισσοτερες πληροφοριες για το νεο χρηματοδοτικο προγραμμα της Ford Finance μπορεις να βρεις μεσα απο την επισημη ιστοσελιδα της Ford και κανοντας κλικ εδω

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!