Ψάχνεις ελαφρώς μεταχειρισμένο; Η Peugeot το χει!

Σου… γυαλισε το 508, το καινουριο 208 η καποιο απο τα SUVs της Peugeot και ευχεσαι να τα εβρισκες ελαφρως μεταχειρισμενα (αρα φθηνοτερα), αλλα εγγυημενα; Αν ναι, η ευκαιρια που εψαχνες, ισως να βρισκεται μπροστα σου. Για μια ακομα φορα, η Peugeot διαθετει μια υπερπληρη γκαμα επιλεγμενων μεταχειρισμενων αυτοκινητων, προσφεροντας την δυνατοτητα αποκτησης του οποιουδηποτε  μοντελου της με λιγα χιλιομετρα, σαν καινουριο.


Τα επιλεγμενα μεταχειρισμενα αυτοκινητα Peugeot – απο  το σουπερ μινι Peugeot 108 εως την ναυαρχιδα 508, το Ευρωπαϊκο αυτοκινητο της χρονιας Peugeot 208, οποιοδηποτε μοντελο απο την εξαιρετικα δημοφιλη οικογενεια των SUVs 2008, 3008 και 5008 καθως και το  MPV Peugeot Rifter, διατιθενται σε πληθος εκδοσεων και επιπεδων εξοπλισμου, αυτοματων και χειροκινητων, βενζινης και πετρελαιου, με πληρες ιστορικο συντηρησης και γραπτη εγγυηση χιλιομετρων. 

Τα επιλεγμενα μεταχειρισμενα της Peugeot, διατιθενται με τα εξης σημαντικα οφελη:

Εντος Εργοστασιακης Εγγυησης  
Δωρεαν 2 Εργοστασιακα Service
Δωρεαν Εξοδα Μεταβιβασης και Τελη Κυκλοφοριας 2020
Πιστοποιημενος Ελεγχος Ασφαλειας 20 ζωτικων σημειων
Αντιβακτηριδιακος καθαρισμος κλιματισμου και απολυμανση
Δυνατοτητα ανταλλαγης του παλιου αυτοκινητου

Επιπλεον, στις εκθεσεις διανομεων της  PEUGEOT πανελλαδικα θα βρισκονται προς πωληση επισης, πολλα, επιλεγμενα μεταχειρισμενα αυτοκινητα αλλων μαρκων. 

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!