Η Ford Mustang τα σπάει μαζί με τις Little Mix

Η Mustang εχει γραψει ιστορια με αναφορες σε πολυαριθμα τραγουδια και χιλιαδες τηλεοπτικες & κινηματογραφικες εμφανισεις, τωρα προσθεσε αλλη μια αφου πρωταγωνιστει στο video clip του νεου single των Little Mix, “Power”

Ο συνδυασμος των πιο καυτων κοριτσιων της ποπ μουσικης με το παγκοσμιο best seller των σπορ αυτοκινητων δεν χρειαζεται και πολλη σκεψη – κυριως οταν προκειται για το video clip ενος τραγουδιου με τιτλο “Power”. 

Και αυτο ακριβως ηθελαν οι Little Mix για το νεο τους single απο το αλμπουμ τους Glory Days που εχει βαλει πλωρη για την κορυφη των charts. Στο βιντεο, που εχει γυριστει στο Los Angeles, η Ford Mustang Shelby GT350 μοιραζεται την κεντρικη σκηνη με τις Leigh-Anne, Jesy, Jade και Perrie οι οποιες τραγουδουν για τα χαρισματα ισχυρων γυναικων.


«Η Mustang ηταν εκπληκτικη! Sexy και cool με ομορφο εσωτερικο» δηλωσε το γυναικειο συγκροτημα που εμφανιζεται να τραγουδα και να χορευει διπλα στο θρυλικο μοντελο. Οι Little Mix βρισκονται αυτη τη στιγμη στη μεση του Ευρωπαϊκου σκελους μιας παγκοσμιας περιοδειας σε 17 χωρες, που εχει ηδη περασει απο Γερμανια, Αυστρια, Ελβετια, Ιταλια, Γερμανια, Βελγιο, Ολλανδια, Δανια, Σουηδια και Γαλλια, ενω την επομενη εβδομαδα σειρα εχει η Βρετανια.


Η θρυλικη Mustang που εμφανιστηκε για πρωτη φορα το 1964, αποτελει αναποσπαστο τμημα της λαϊκης κουλτουρας με περισσοτερες απο 3.800 κινηματογραφικες εμφανισεις μονο, και αναφορες σε πολυαριθμα τραγουδια. Πωλειται σε ολη την Ευρωπη σε εκδοσεις fastback και cabrio.


«Η Mustang ειναι ενα αυτοκινητο με τη στοφα ενος σταρ και την ικανοτητα να τραβα την προσοχη σαν μαγνητης» δηλωσε ο Greg Dawson, vice president Communications & Public Affairs, Ford Ευρωπης. «Ενθουσιαστηκαμε με την ιδεα μια απο τις Mustang μας να πρωταγωνιστησει στο νεο video clip των Little Mix και ηταν χαρα μας να βοηθησουμε.»

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Dw8B1q1tKgs]
Behind the scenes

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=h-SXU9Y8QQo]

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!