Η Honda θα παρουσιάσει το S660, ενα λιλιπούτειο διθέσιο roadster με 63 άλογα από μολις 658 κ.εκ

Η Honda ως «κορυφαιος κατασκευαστης κινητηρων στον κοσμο, παρεχοντας κινητηρες σε 28 εκατομμυρια ανθρωπους ετησιως αποφασισε να ξεφυγει απο την πεπατημενη και ετοιμαζεται να παρουσιασει τις μελλοντικες λυσεις μετακινησης στην Εκθεση Αυτοκινητου του Τοκυο,
Τα πρωτοτυπα μοντελα οπως Honda Project 2&4 που ειναι εμπνευσμενη απο τη Φορμουλα 1 της δεκαετιας του 1960 εϊναι απλα, αλλα ασυνηθιστα σχεδιαστικα, σχεδον φουτουριστικα, μας πηγαινει στο μελλον για να μας δειξει το πως φανταζεται η Honda την μετακινηση.

Η Honda ανακοινωσε μια μεγαλη σειρα πρωτοτυπων, μοντελων παραγωγης και μοτοσικλετων που θα παρουσιασει στην 44η Εκθεση Αυτοκινητων του Τοκιο (ημερες τυπου: 28 – 29 Οκτωβριου, 2015, ημερες κοινου: 30 Οκτωβριου – 8 Νοεμβριου 2015).

Καλυπτοντας τη μεγαλυτερη επιφανεια απο οποιαδηποτε μεμονωμενη μαρκα της Εκθεσης, το περιπτερο της Honda υπογραμμιζει την ποικιλια της τρεχουσας σειρα προϊοντων της και περιλαμβανει καινοτομες λυσεις μετακινησης που προοριζονται για βελτιωση της καθημερινοτητας των πελατων. Ολα τα μοντελα βασιζονται σε μια κοινη φιλοσοφια – The Power of Dreams. Οι επισκεπτες θα εχουν την ευκαιρια να δουν για πρωτη φορα το νεο οχημα κυψελων καυσιμου της εταιριας, το νεο υβριδικο υπεραυτοκινητο NSX και μια σειρα αγωνιστικων εργαλειων απο διαφορα διεθνη αγωνιστικα πρωταθληματα.


Honda FCV
Το παγκοσμιως πρωτο μοντελο παραγωγης κυψελων καυσιμου με την ονομασια FCV βασιστηκε σε πρωτοτυπες τεχνολογιες της Honda για μπορεσει να φιλοξενησει ενα ολοκληρο συστημα κινησης κυψελων καυσιμου στο χωρο που συνηθως καταλαμβανε ο κινητηρας και το κιβωτιο. Αυτη η διαταξη επετρεψε τη δημιουργια μιας κανονικων διαστασεων καμπινας που μεταφερει με ανεση πεντε ενηλικες. Επιπλεον, το νεο FCV προσφερει αυτονομια ανω των 700 km και μια συναρπαστικη οδηγικη εμπειρια με ισχυρα μοτερ. Το Ιαπωνικων προδιαγραφων FCV μπορει επισης να λειτουργει σαν κινητη γεννητρια χαρη σε εναν μετατροπεα τασης (inverter) για την εξωτερικη παροχη ηλεκτρισμου σε περιπτωσεις εκτακτης αναγκης.


Νεα μοντελα για την Ιαπωνια
Μετα  τις ισχυρες πωλησεις στην Ευρωπη φετος το καλοκαιρι, το νεο Civic Type R θα κανει την Ιαπωνικη του παρουσιαση στην εκθεση αυτοκινητου στο οκιο. Οι πωλησεις του νεου Type R που παραγεται στο Βρετανικο Εργοστασιο της Honda θα ξεκινησουν αργοτερα μεσα στη χρονια.


 Η Honda θα παρουσιασει επισης το νεο σπορ μινι οχημα με ανοιχτη οροφη S660. Το S660, που πωλειται αποκλειστικα στην Ιαπωνια, εχει σχεδιαστει για να προσφερει ιδια απολαυση με ενα κανονικο σπορ αυτοκινητο σε ενα συμπαγες και αποδοτικο πακετο.


Καινοτομες, συγχρονες φιλοσοφιες
Η Honda θα παρουσιασει αρκετα πρωτοτυπα μοντελα οπως το Honda Project 2&4 με κινητηρα της RC213V, που πραγματοποιησε παγκοσμια παρουσιαση στην Εκθεση Αυτοκινητου της Φρανκφουρτης το Σεπτεμβριο. Σχεδιασμενο με εμφαση σε ενα συναρπαστικο οδηγικο περιβαλλον, το Honda Project 2&4 βασιστηκε στην τεχνογνωσια της Honda για να προσφερει την αισθηση ελευθεριας μιας μοτοσικλετας και την ευελιξια ενος αυτοκινητου.



Αλλα πρωτοτυπα της Εκθεσης που απαντουν στις προκλησεις των μελλοντικων μετακινησεων ειναι τα WANDER STAND και WANDER WALKER της Honda. Και τα δυο διερευνουν τη χαρα και ελευθερια της μετακινησης, ενω το WANDER WALKER σχεδιαστηκε ειδικα για να ελισσεται ελευθερα μεταξυ των πεζων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!