Η Honda, κινεί το Efood

Η Honda αποτελει μια κυριαρχη εταιρεια, στο χωρο των κατασκευαστων δικυκλων, οπως και το Efood αποτελει τη κυριαρχο εταιρεια παροχης online υπηρεσιων παραγγελιας φαγητου. Δυο, λοιπον, εκ\’ των κυριαρχων στο χωρο τους, εταιρειες, συνεργαζονται για να προσφερουν κορυφαια ποιοτητα, στην εξυπηρετηση των πελατων τους.

Η Honda Moto, την οποια στη χωρα μας εκπροσωπει ο Ομιλος Επιχειρησεων Σαρακακη, προχωρησε σε συνεργασια με το Efood, τη καινοτομο επιχειρηση παροχης online υπηρεσιων παραγγελιας φαγητου στην Ελλαδα, με σκοπο την καλυτερη δυνατη εξυπηρετηση απο τα 7500 καταστηματα – μελοι του Efood, τα οποια βρισκονται σε 90 πολεις της χωρας μας. Ετσι, αρκετοι πλεον απο τους διανομεις του Efood, θα κινουνται με το κορυφαιο παπι της Honda, το Supra X 125 Helm In.

H Honda, αποτελει ενα κατασκευαστη που το ονομα του εχει εδραιωθει σε βαθος χρονου, ως συνονυμο της αξιοπιστιας και της τεχνολογικης υπεροχης, εχοντας εξελιξει και εφαρμοσει μια πληθωρα καινοτομιων, στις μοτοσυκλετες της. Για αυτο, παρεχει στους διανομεις του Efood, το κορυφαιο παπι της, το Supra X 125 Helm In, το οποιο ξεχωριζει αν μη τι αλλο, για τη μοντερνα εμφανιση του, τοσο για τις καμπυλες οσο και για τις αιχμηρες γωνιες του, αλλα και για την αρτια οδικη του συμπεριφορα, εξυπηρετοντας με το καλυτερο δυνατο τροπο, της αναγκες του εκαστοτε αναβατη του, εξυπηρετοντας τις αναγκες του διανομεα σημερα, με το καλυτερο δυνατο τροπο.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!