Η Honda μας δείχνει (λίγο) από το νέο Civic


Το Honda Civic ειναι ισως το πιο φουτουριστικο
Hatchback που κυκλοφορει σημερα στην αγορα και με το διαδοχο του να αποκαλυπτεται στην Εκθεση Αυτοκινητου της Γενευης 2016 και να λανσαρεται ενα χρονο μετα, μας προκαλει αγωνια για την δεδομενα προχωρημενη σχεδιαση που θα εχει.
Επισης η Honda μεσα στο 2016 θα παραδωσει στους Ευρωπαιους πελατες της το νεο Honda NSX!

Civic Hatchback Prototype
Το Civic Hatchback Prototype θα πραγματοποιησει παγκοσμια πρεμιερα στην Εκθεση Αυτοκινητου της Γενευης, δινοντας μια πρωτη γευση απο την εξωτερικη σχεδιαση του νεου hatchback, που προγραμματιζεται να ξεκινησει τις πωλησεις του στην Ευρωπη το 2017. Το αυτοκινητο θα κατασκευαζεται στο Βρετανικο Εργοστασιο της Honda (HUM) στο Swindon και θα εξαγεται σε παγκοσμιες αγορες οπως οι ΗΠΑ.


 Clarity Fuel Cell
Το Clarity Fuel Cell θα πραγματοποιησει και αυτο με τη σειρα του Ευρωπαϊκη πρεμιερα στη Γενευη, μετα την παγκοσμια πρεμιερα του στην Εκθεση Αυτοκινητου του Τοκιο τον περασμενο Οκτωβριο. Το Clarity Fuel Cell ειναι το παγκοσμιως πρωτο sedan κυψελων καυσιμου παραγωγης που φιλοξενει ολοκληρο το συστημα κινησης κυψελων καυσιμου κατω απο το καπο. Η αυτονομια του Clarity Fuel Cell φτανει τα 700 km – η καλυτερη στην κατηγορια – ενω η μοναδικη διαταξη χωρων επιτρεπει τη μεταφορα ακομα και πεντε επιβατων, πρωτια για μοντελο sedan κυψελων καυσιμου.

NSX
Μετα την ανακοινωση της εναρξης των πωλησεων στους Αμερικανους πελατες στην Εκθεση Αυτοκινητου του Ντιτροϊτ, η Honda επιβεβαιωνει οτι οι παραδοσεις του Honda NSX στους πρωτους Ευρωπαιους πελατες θα ξεκινησουν το 2016. Το NSX ‘παντρευει’  κλασικες αναλογιες – χαμηλο υψος / μεγαλο πλατος – με μοντερνες  και ελκυστικες επιφανειες, ενα επιθετικο εμπρος τμημα και πισω φωτα που αποτινουν φορο τιμης στο πρωτο NSX. Το νεο υβριδικο υπεραυτοκινητο διαθετει νεο DOHC V6 κινητηρα τοποθετημενο στο κεντρο με δυο υπερσυμπιεστες που συνεργαζονται με ενα ειδικα σχεδιασμενο εξαρι κιβωτιο DCT. 

Jazz ‘Keenlight’ Concept
Η Honda θα παρουσιαζει επισης μια νεα σχεδιαστικη μελετη του δημοφιλους Jazz. Το νεο Keenlight στοχο εχει να υπογραμμισει τις δυνατοτητες εξατομικευσης του Jazz, χρησιμοποιωντας κομψα σχεδιαστικα στοιχεια, ειδικα αυτοκολλητα και μια μοναδικη αποχρωση με την ονομασια ‘Keenlight’.

CRF1000L Africa Twin
Κληρονομωντας το πνευμα των ενδοξων προκατοχων της, η νεα CRF1000L Africa Twin ειναι μια μοτοσικλετα που ‘πηγαινει παντου’. Συνδυαζει εναν πρωτοποριακο, ισχυρο, δικυλινδρο παραλληλο κινητηρα με ενα ευελικτο πλαισιο, ετοιμη για αληθινη περιπετεια εκτος και εκτος δρομου, ειτε διασχιζοντας ηπειρους η σε καθημερινες διαδρομες στην πολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!