Η Hyundai teaseάρει το εσωτερικό του IONIQ5 (& video)

 

  Η Hyundai Motor Company αποκαλυψε σημερα το ευρυχωρο και ευελικτο εσωτερικο του πολυαναμενομενου IONIQ 5, λιγο πριν την Διαδικτυακη Παγκοσμια Πρεμιερα του που θα πραγματοποιηθει στις 23 Φεβρουαριου 2021.

 

  Το IONIQ 5 ειναι το πρωτο ηλεκτρικο μοντελο που χρησιμοποιει την πλατφορμα Electric-Global Modular Platform (E-GMP). Η νεα αυτη πλατφορμα ειναι κατασκευασμενη αποκλειστικα για ηλεκτρικα (EV) οχηματα και διαθετει επιπεδη μπαταρια επιτρεποντας ενα ευρυχωρο και προσαρμοσιμο εσωτερικο με εξατομικευμενη δυνατοτητα κινησεων και ανεση για τους επιβατες.

 

  Το νεο μοντελο διαθετει κυριως φιλικα προς το περιβαλλον υλικα και υφασματα καθως ο εσωτερικος σχεδιασμος αντικατοπτριζει το συνεχως αυξανομενο ενδιαφερον των καταναλωτων για ευημερια, φιλικα προς το περιβαλλον και βιωσιμα προϊοντα.

 

  “Το IONIQ 5 αποτελει μια αισιοδοξη ματια στο τι μπορουν να απολαυσουν οι πελατες στη νεα εποχη της ηλεκτροκινησης”, δηλωσε ο κ. SangYup Lee, Senior Vice President και Head του Hyundai Global Design Center. “Το μακρυ μεταξονιο προσφερει νεα διασταση στο χωρο. Σχεδιασαμε αυτον τον ειδικο χωρο ως ενα τελειο μερος για να επαναφορτισετε το σπιτι σας απο αποσταση\”.

 

  Ο οδηγος και οι επιβατες του IONIQ 5 μπορουν ευκολα να εισελθουν και να εξελθουν απο την καμπινα και απο στις δυο πλευρες ακομη και οταν αυτο ειναι σταθμευμενο σε στενο σημειο, δεδομενου οτι το καινοτομο επιπεδο δαπεδο επιτρεπει στην κεντρικη κονσολα να μετακινειται εμπρος και πισω. Αυτο αποτελει μια θεμελιωδη αλλαγη λειτουργιας της συμβατικης κεντρικης κονσολας προσφεροντας μεγαλυτερη λειτουργικοτητα απο ενα στατικο κουτι αποθηκευσης.

 

  Το καινοτομο \”Universal Island\” αντικαθιστα την κεντρικη κονσολα και γινεται επικεντρο εμπειριας στην καμπινα του IONIQ 5.

 

  Μια ακομη καινοτομια του IONIQ 5 αποτελουν τα ηλεκτρονικα ρυθμιζομενα καθισματα στο εμπρος μερος. Τα καθισματα στρεφονται στη βελτιστη γωνια, προσφεροντας μια απιστευτη αισθηση ευελιξιας στον επιβατη. Ταυτοχρονα μειωθηκε το παχος τους κατα περιπου 30%, γεγονος που παρεχει περισσοτερο χωρο στους επιβατες των πισω καθισματων και επιτρεπει σε ολους τους επιβατες να προσαρμοζουν τον εσωτερικο χωρο συμφωνα με τις αναγκες τους.

 

  Κατα την αναπτυξη του IONIQ 5, η Hyundai στοχευσε στις αναγκες των καταναλωτων. Μια απο τις πιο σαφεις απαιτησεις ηταν η αναγκη για περισσοτερες συνειδητα οικολογικες λυσεις με τις λιγοτερες περιβαλλοντικες επιπτωσεις. Οι σχεδιαστες αντιμετωπισαν τις ανησυχιες των καταναλωτων χρησιμοποιωντας στο IONIQ 5 φιλικα προς το περιβαλλον και βιωσιμα υλικα.

 

  Τα καθισματα ειναι επενδυμενα με οικολογικα επεξεργασμενο δερμα που ειναι βαμμενο και επεξεργασμενο με εκχυλιση φυτικου ελαιου απο λιναροσπορο. Αλλες μαλακες επιφανειες σε ολη την καμπινα αποτελουνται απο υφασματα που προερχονται απο βιωσιμες ινες οπως βιολογικο ζαχαροκαλαμο, μαλλι και νηματα πολυπροπυλενιου καθως και υφασματα κατασκευασμενα απο ανακυκλωμενο πλαστικο.

 

  Επιφανειες οπως το ταμπλο, οι διακοπτες, το τιμονι και τα πανελ των θυρων ειναι επικαλυμμενα με βιολογικη βαφη πολυουρεθανης απο ελαια λουλουδιων και καλαμποκιου.

 

 

H Παγκοσμια πρεμιερα του IONIQ 5

 


  Το ντεμπουτο του IONIQ 5 θα πραγματοποιηθει κατα τη διαρκεια της Διαδικτυακης Παγκοσμιας Πρεμιερας του στις 23 Φεβρουαριου 2021. Κατα τη διαρκεια της παρουσιασης, η Hyundai θα αποκαλυψει λεπτομερειες σχετικα με τις καινοτομες λειτουργιες του IONIQ 5 καθως και πως οι πελατες μπορουν να επωφεληθουν απο αυτο το αποκλειστικα ηλεκτρικο (EV) μοντελο.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!