Η Kosmocar βάζει πλάτη στην Ελλάδα!

Στις μεγαλες κρισεις φαινονται οι πραγματικοι χαρακτηρες. Με τη χωρα μας να αντιμετωπιζει μια πρωτογνωρη κατασταση που θετει σε αμεσο κινδυνο την υγεια, την οικονομια, τον τροπο ζωης και την καθημερινοτητα μας, η Kosmocar δηλωνει παρουσα και βαζει πλατη για να την ξεπερασουμε οσο πιο ανωδυνα γινεται.

\”Απο τη μια στιγμη στην αλλη εχουμε εμπλακει ολοι μας, Πολιτεια, φορεις, πολιτες, σε μια μαχη απροβλεπτης διαρκειας στην οποια πρεπει συνολικα, συμπεριλαμβανομενων των εταιρειων, να δειξουμε αμεσα αντανακλαστικα και την υψηλοτερη ευαισθησια, με επειγουσα και αποτελεσματικη συμμετοχη\”, αναφερει η Kosmocar.

Και συνεχιζει: \”Με υψηλο αισθημα ευθυνης απεναντι στους συνανθρωπους μας, εμεις στην KOSMOCAR Α.Ε., Επισημος Εισαγωγεας των Volkswagen, Audi, Skoda, Bentley και Ducati στην Ελλαδα, παραχωρουμε αμεσα στην Πολιτεια ενα ολοκαινουργιο, αρτια εξοπλισμενο ασθενοφορο Volkswagen Crafter, για την αντιμετωπιση των αυξημενων αναγκων των υπηρεσιων υγειας.

Παραλληλα, θετουμε αμεσα στη διαθεση των αλυσιδων εμποριας τροφιμων (super markets) ενα στολο επαγγελματικων οχηματων, προκειμενου να χρησιμοποιηθουν για κατ’ οικον παραδοσεις τροφιμων και αλλων αγαθων αμεσης αναγκης. Στοχος μας ειναι, να αυξηθει η συχνοτητα διανομης και η εξυπηρετηση των τηλεφωνικων η online παραγγελιων, ωστε οσο το δυνατον περισσοτεροι συμπολιτες μας να παραμεινουν στις οικειες τους, ακολουθωντας την οδηγια της Πολιτειας.
Επιπλεον, θετουμε αμεσα στη διαθεση του ΕΟΔΥ επιβατικα αυτοκινητα απο τις μαρκες τις οποιες εισαγουμε στην Ελλαδα, προκειμενου να χρησιμοποιηθουν απο τα κινητα συνεργεια ληψης δειγματων ανα την επικρατεια, τα οποια θα δημιουργηθουν τις επομενες μερες, με στοχο την ελαχιστοποιηση μετακινησεων του πληθυσμου προς τις Μοναδες Υγειας\”.

Για περισσοτερες πληροφοριες και συντονισμο της διαθεσης των οχηματων, οι ενδιαφερομενοι μπορουν να επικοινωνουν αμεσα με τον κ. Κωνσταντινο Κυρκογλου, στο 697 833 2154, καθημερινα 09.00-18.00 και μεχρι εξαντλησης των διαθεσιμων οχηματων.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!