Η Kosmocar-SKODA δίπλα στον Νίκο Παπαγγελή στους Παραολυμπιακούς Αγώνες

Η Kosmocar-SKODA διπλα στον Νικο Παπαγγελη στους Παραολυμπιακους Αγωνες


Kosmocar-SKODA

Με την 7η θεση που πετυχε στην ατομικη χρονομετρηση του Παγκοσμιου Πρωταθληματος της Λισαβονας, ο ποδηλατης απο την Πατρα κατεκτησε την πολυποθητη προκριση και θα συμμετασχει στους Παραολυμπιακους Αγωνες του Τοκιο 2020 ως ενας απο τους νεοτερους αθλητες στο αγωνισμα της ποδηλασιας.

“Οι Παραολυμπιακοι Αγωνες του Τοκιο ηταν ενα ονειρο ζωης για εμενα και ενας στοχος για τον οποιο δουλεψα πολυ σκληρα τα τελευταια χρονια. Ανυπομονω να βρεθω στη γραμμη εκκινησης.”

  • Νικος Παπαγγελης

Kosmocar-SKODA

Η Kosmocar-SKODA στο προσωπο του Νικου Παπαγγελη, εχει διακρινει τις ιδιες αξιες που χαρακτηριζουν και τη SKODA: παθος για προοδο και καινοτομια, συνεχης βελτιωση και καταρριψη ρεκορ, ποιοτητα και υψηλο επιπεδο αποδοσης σε καθε στιγμη της καθημερινοτητας.

Βλεπε επισης

svg%3E Κυνηγωντας το τελευταιο καλοκαιρινο φως με ενα φοβερο Ford Transit Nugget

“Ειμαστε πολυ υπερηφανοι για τη συμμετοχη του Νικου Παπαγγελη στους Παραολυμπιακους Αγωνες του Τοκιο 2020. Ειναι μεγαλη χαρα και τιμη για εμας, που ειμαστε συνοδοιποροι του σε αυτο το σπουδαιο ταξειδι και του ευχομαστε καθε επιτυχια.”

  • Μανος Δρακωτος, Διευθυντης Πωλησεων και Marketing της Kosmocar-SKODA

Kosmocar-SKODA

Η Kosmocar-SKODA, στο πλαισιο της υποστηριξης του Νικου Παπαγγελη και ως χορηγος μετακινησης του αθλητη, του εχει παραχωρησει ενα SKODA KAROQ που του προσφερει τους χωρους, τις ανεσεις και τις ευκολιες που χρειαζεται για την απροσκοπτη προετοιμασια του για τις αγωνιστικες του υποχρεωσεις. Εν οψει της αναχωρησης του για το Τοκιο, ο Νικος Παπαγγελης ειχε την ευκαιρια για μια πρωτη γνωριμια με το SKODA ENYAQ iV, το ολοκαινουργιο ηλεκτρικο SUV της μαρκας, που με το «πρασινο» περιβαλλοντικο αποτυπωμα του, ερχεται σε πληρη αρμονια με το αθλημα της ποδηλασιας, στο οποιο θα εκπροσωπησει ο αθλητης τη χωρα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!