Η Nissan θέλει το 40% των αυτοκινήτων που πουλά στην Αμερική μέχρι το 2030, να είναι ηλεκτρικά

Η Nissan θελει το 40% των αυτοκινητων που πουλα στην Αμερικη μεχρι το 2030, να ειναι ηλεκτρικα


Nissan

Η Nissan εχει θεσει ως στοχο την επιτευξη ουδετεροτητας ανθρακα σε ολες τις επιχειρηματικες δραστηριοτητες και τον κυκλο ζωης των προϊοντων της, εως το 2050. Στο πλαισιο αυτης της προσπαθειας, στις αρχες της δεκαετιας του 2030, καθε ολοκαινουργιο οχημα Nissan που θα διατιθεται στις βασικες αγορες, θα ειναι ηλεκτρικο. Με βαση αυτο τον σχεδιασμο, η Nissan North America, εχει θεσει ως στοχο οτι πανω απο το 40% των πωλησεων οχηματων της στις ΗΠΑ, εως το 2030, θα ειναι αμιγως ηλεκτρικα. Αξιζει να σημειωθει οτι στην Ευρωπη, η Nissan στοχευει να επιτυχει 50% εξηλεκτρισμενες πωλησεις, εως το 2024.

“Με το LEAF, η Nissan εδειξε το πρωτοποριακο της πνευμα στα ηλεκτρικα οχηματα. Τωρα, εχοντας διαθεσει  περισσοτερα απο μισο εκατομμυριο καθαρα ηλεκτρικα οχηματα και εχοντας διανυσει πανω απο 5 δισεκατομμυρια ηλεκτρικα μιλια σε δρομους σε ολο τον κοσμο, συμβαλλουμε στην επανασταση των ηλεκτρικων οχηματων. Η Nissan εχει δεσμευτει πληρως να κανει αυτο που της αναλογει για την οικοδομηση μιας καθαροτερης, ασφαλεστερης και πιο περιεκτικης κοινωνιας, για ολους.”

  • Jeremie Papin, προεδρος της Nissan America

Αξιοποιωντας την επιτυχια του LEAF, το οποιο ειναι τωρα στη δευτερη γενια του, η Nissan θα διαθεσει το αμιγως ηλεκτρικο crossover ARIYA το 2022. Πηγαινοντας τον ενθουσιασμο και τις δυνατοτητες της κινητικοτητας μηδενικων εκπομπων στο επομενο επιπεδο, το ARIYA συνδυαζει επιδοσεις, χειρισμο και συνδεσιμοτητα υψηλου επιπεδου, με μια γαληνια, εκλεπτυσμενη καμπινα και προηγμενη τεχνολογια, για να κανει την οδηγηση ευκολοτερη και πιο διασκεδαστικη.

Βλεπε επισης

svg%3E Ιδου το νεο Volkswagen Golf!

“Ειναι ζωτικης σημασιας η υπαρξη συνεργασιας αναμεσα σε  αυτοκινητοβιομηχανια και κυβερνηση, με στοχο την προωθηση των ηλεκτρικων οχηματων, καθως και την υποστηριξη της κατασκευης των συναφων υποδομων,  για την επιτευξη της επομενης γενιας ηλεκτροκινησης. Πρωτα απ ‘ολα, θελουμε περισσοτερους Αμερικανους οδηγους πουν να απολαμβανουν τα οφελη της ηλεκτροκινησης: χαμηλοτερες εκπομπες, χαμηλοτερα λειτουργικα κοστη και πολυ περισσοτερη διασκεδαση, πισω απο το τιμονι.”

  • Jeremie Papin, προεδρος της Nissan America

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!